12 385-kertainen kiitos!

Hokki Kainuu Oy:n historian ensimmäinen kausi on nyt pelien osalta taputeltu. Vaikka pelit loppuivat aikaisin, oli kausi meille onnistunut.

Asetimme ennen kauden alkua tavoitteeksi sarjapaikan säilyttämisen. Paikka ylemmässä jatkosarjassa täytti tavoitteet niin joukkueen kuin organisaationkin osalta.

Tottakai putoaminen puolivälierissä harmittaa, sillä kyse on kilpaurheilusta, jossa menestyminen on kaiken a ja o. Olemme kuitenkin tyytyväisiä joukkueen suorittamiseen tämän kauden osalta.

Olemme erityisen positiivisesti yllättyneitä, miten hyvin kainuulaiset löysivät joukkueen heti ensimmäisenä kautena. Yhteensä meidän kotiotteluissa kävi 12 385 katsojaa, joka on ylivoimaisesti Suomi-sarjan suurin määrä. Se lämmittää sydäntä. Kiitos siitä kuuluu jokaiselle halliin tiensä löytäneelle!

Kohti uutta kautta

Katseet on nyt suunnattu ensi kauteen ja tulevan kauden joukkueen rakentamiseen. Tällä kertaa pääsemme kasaamaan joukkuetta normaaliin aikaan, joten varmasti saamme jalkeille iskukykyisen joukkueen.

Sopimuksia on tällä hetkellä seitsemän kainuulaispelaajan kanssa ja lisää pelaajasopimuksia on luvassa varmasti jo lähiaikoina.

Kyseessä on myös Hokin juhlakausi, sillä seura täyttää tulevana syksynä 50 vuotta. Olemme aloittaneet juhlavuoden tapahtumat jo tänä keväänä ja lisää tapahtumia on luvassa myös syksyllä.

Taloudelliselta puolelta katsottuna näyttäisi siltä, että olemme oikealla tiellä. Tilikausi päättyy 30.4.2018, jonka jälkeen olemme jälleen hieman fiksumpia. Sen jälkeen asetamme tavoitteet tulevalle kaudelle niin taloudellisesti kuin urheilullisesti.

…ja vielä

Erityisen iso kiitos kuuluu joukkueen taustajoukoille eli joukkueenjohtaja Einolle sekä huoltajille PekalleKeijolle ja Penalle. Vaikka te ette otsikoissa pyörikään, niin te mahdollistatte joukkueen pelaamisen.

Kiitos myös kaikille mukana olleille vapaaehtoisille, jotka ovat mahdollistaneet kotiotteluiden pelaamisen.

Nöyrä kiitos myös Kajaanin kaupungille sekä kaikille mukana olleille yhteistyökumppaneille. Ilman teitä ei olisi Hokkia.

 

Mukavaa kevättä kaikille!

Hokki Kainuu Oy:n puolesta,
Vellu Kolehmainen
Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Vellu Kolehmainen näkee Hokin kauden onnistuneena. (Kuva: Tuomas Juntunen)