2,5 kuukauden tauko vihdoin ohi, Hokin kausi jatkuu Keuruulla

Kaksi ja puoli kuukautta tauolla ollut Mestis jatkuu Kajaanin Hokin osalta viikonloppuna kahdella ottelulla. Joukkue matkustaa Keuruulle KeuPa HT:n vieraaksi perjantaina ja saa lauantaina vieraakseen Iisalmen Peli-Karhut.

Hokin päävalmentaja Niko Erosen mukaan joukkue on palannut tauolta intoa puhkuen.

– Viime peleistä on pitkä tauko, mutta nyt tuntuu kuin ei olisi oltu pelaamatta ollenkaan, Eronen sanoo ja lisää pelien jatkumisen nostattaneen pelaajien tunnelmaa.

– Tässä on päästy harjoittelemaan laadukkaasti ja kertaamaan meidän peliä. Uskon, että meille tulee hyvä startti tämän vuoden peleille.

Perjantain ottelun isäntä on Hokin päävalmentajalle tuttu seura, sillä Eronen toimi joukkueen päävalmentajana viime kaudella.

Eronen on innoissaan ”kotiinpaluustaan”.

– Onhan se tietenkin spesiaalipeli, kun kohtaa entisen seuran. Tietenkin nyt harmi, että pelataan tyhjille katsomoille eikä näe kaikkia tuttavia hallilla. Hieno homma joka tapauksessa, että pääsee pelaamaan KeuPaa vastaan tänä vuonna, Eronen pyörittelee.

Keuruulaisjoukkueen ryhmä on muuttunut Erosen valmentamasta joukkueesta erilaiseksi. Joukkueen aseet on kuitenkin valmentajalla tiedossa.

– Heidän joukkue on erittäin aktiivinen ja hyökkäysvoittoinen, jonka lisäksi he ovat pelanneet erittäin hyvää ylivoimaa, Eronen kertaa keuruulaisjoukkueen kovimpia aseita.

Tuore trio askissa heti perjantaina

Hokki lähtee viikonlopun otteluihin ilman puolustajia Risto Mattilaa ja Oskari Kantolaa. Heidän lisäksi maalivahtiosastolta Juho Järvinen on sivussa viikonlopun otteluista.

Järvisen jättämää paikkaa täydentää Lukon U20-joukkueesta tuleva Alex Mäkelä. Mäkelä on tällä kaudella pelannut u20 SM-sarjassa 22 ottelussa torjuntaprosentilla 93,26. Mäkelä on Hokin riveissä ainakin tämän viikonlopun otteluiden ajan.

Joukkueeseen liittyneet Eddie Ahlmark, Tuomo Viitasalo sekä Jere Helenius pelaavat kauden ensimmäisen pelinsä Hokki-paidassa perjantaina.

Viikon ottelut:

Pe 12.2. klo 18.30 KeuPa HT–Hokki
La 13.2. klo 18.30 Hokki–IPK (huomioi aika)

Osta oma pahvihahmo loppukaudeksi päätykatsomoon TÄSTÄ!