50 vuotta täyttävä Olli-Pekka Hyyryläinen pelaa avausvaihdon Hokin juhlaottelussa

Kajaanin Hokki tarjoaa 50 vuotta täyttävälle Olli-Pekka Hyyryläiselle unohtumattoman syntymäpäivälahjan: Hyyryläinen pääsee pelaamaan lauantain juhlaottelussa ensimmäisen vaihdon.

– ”Pietu” on pitkäaikainen hokkilainen. Hän on tehnyt ison työn seuran eteen pelaajana, yhteistyökumppanina ja myös seurajohdon puolella. Hokki ja Pietu täyttävät molemmat 50 vuotta, joten halusimme muistaa häntä ainutlaatuisella tavalla, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen sanoo.

Hyyryläinen aloitti pelaajauransa Hokissa 8-vuotiaana. Nyt, lähes 42 vuotta myöhemmin, hän pääsee vielä kerran pukemaan seuran edustusasun ylleen. Hyyryläisen peliura loppui kauteen 1996–1997. Aktiiviuransa jälkeen hän on pelannut harrastekiekkoa Puistolankadun Broilersin riveissä.

Hyyryläinen pelaa lauantain Karhu HT -ottelussa try-out -lisenssillä. Hän uskoo, että tuleva ottelu jää hänelle mieleen loppuelämäksi.

– Minulta kysyttiin, että löytyykö uskallusta hypätä kentälle? Vastasin tietenkin myöntävästi, sillä eihän tästä kunniasta voi kieltäytyä, Hyyryläinen hymähtää.

Olli-Pekka Hyyryläinen edusti Hokkia 1980- ja 1990-luvulla.

Klubikortti arvottavana juhlapelissä

Lauantaina pelattava Hokki–Karhu HT -ottelu on Hokin yhteistyökumppaneiden tarjoama ilmaisottelu.

Juhlaottelussa arvotaan Hokin klubikortti loppukaudeksi (arvo 750 euroa), Hokin uusi pelipaita sekä 3×2 kiloa Kulta Katriina -kahvia. Arvonta suoritetaan 3. erän mainoskatkolla. Arvontalipukkeet löytyvät jäähallin käytävältä.

Juhlaottelun 1. erä pelataan retropaidoilla, jotka myydään tapahtuman jälkeen. Niistä voi jättää tarjouksia jo nyt. Lähetä tarjouksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hokki.fi tai soittamalla Esa Sirviölle 044 053 4888. LÄHTÖHINTA 70 €. Tarjoukset ma 15.10. klo 12 mennessä.