Aktiivinen ja liikkuva Hokki hyökkää kotikaukalossa Peliittojen kimppuun

Kajaanin Hokki jatkaa otteluitaan jääkiekon Mestiksessä tulevana viikonloppuna. Perjantaina vastaan asettuu kotikaukalossa Heinolan Peliitat ja lauantaina Hokki matkaa Kokkolan Hermeksen vieraaksi.

Hokilla on viime viikonlopulta alla kaksi voittoa RoKista. Hokki on sarjassa kolmantena ja Peliitat kahdeksantena.

– Joukkueessa on jo odottava tunnelma. Peliittoja vastaan ei olla vielä pelattu ja Hermes on meille hieman tutumpi joukkue. Olemme viikon ajan vähän käyneet videolta omaa pelaamista läpi ja haemme oman pään pelaamiseen selkeyttä, Hokin valmentaja Pasi Häkkinen sanoo.

– Kaukalossa nähdään aktiivinen ja liikkuva Hokki. Meillä on aiempaa enempää fyysisyyttä joukkueessa ja tarpeen vaatiessa pystymme pelaamaan kovaa, hän jatkaa.

Hokin kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisten takia Tommi Klemetti, Jesse Niskanen ja Jesperi Viikilä.

Päivitys loukkaantumistilanteeseen, viikko 40:
– Tommi Klemetti (viikko kerrallaan)
– Jesse Niskanen (paluun ajankohta tarkentuu myöhemmin)
– Jesperi Viikilä (paluun ajankohta tarkentuu myöhemmin)

Poissaolojen syitä emme voi kertoa yksityisyyden suojan vuoksi. Paluun ajankohta on tämän hetken arvio.

Kumpi Samuel Salonen määrää tahdin?

Hokin ja Peliittojen välisessä ottelussa nähdään harvinainen tilanne, kun kaksi Samuel Salosta iskee yhteen kaukalossa. Kaksikon tilastoista löytyy jopa eriskummallisen paljon yhtäläisyyksiä.

Molemmat ovat laitahyökkääjiä.

Molempien kätisyys on left.

Molemmat pelaavat numerolla 22.

Molemmat ovat tehneet tällä kaudella kahteen otteluun tehot 2+1.

Myös eroavaisuuksia löytyy. Hokin Samuel Salonen (25) on kuusi vuotta Peliittojen Samuel Salosta (19) vanhempi. Vastaavasti Peliittojen Samuel Salonen on kaimaansa aavistuksen kookkaampi.

Nuorempi Salosista on Pelicansin sopimuspelaaja. Hän on myös Leijonien juniorimaajoukkueiden vakiokasvoja ja samalla vahvasti ehdolla tulevan vuodenvaihteen alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin. Hokin Salonen on puolestaan ollut parhaimmillaan Mestiksen pistepörssin kolmas.

Viikonlopun ottelut

Pe 4.10. klo 18.30 Hokki–Peliitat
La 5.10. klo 17.00 Hermes–Hokki

Vältä jonotus ja osta lippusi ennakkoon netistä tai Hokin toimistolta arkisin klo 10–15.

Hokin pääyhteistyökumppani OP Kainuu tarjoaa omistaja-asiakkailleen Peliitat-otteluun kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Tarjous koskee normaalihintaisia B- ja C-katsomolippuja. Tarjous koskee vain Hokin toimistolta tai jäähallin lippuluukulta ostettuja lippuja. OP:n tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.