Anssi Rantanen vahvistamaan Hokin takalinjoja

Kajaanin Hokki saa mieluisan paluumuuttajan, kun Anssi Rantanen teki keskiviikkona seuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Rantanen on edustanut linnapaitoja aiemmin urallaan jo useampaan otteeseen.  Edellinen visiitti löytyy viime kaudelta, kun hän piipahti viiden ottelun mittaisella lainasopimuksella.

Fyysisestä pelityylistä tunnettu Rantanen on pelannut urallaan yhteensä 160 SM-liigaottelua ja lisäksi Mestis-kokemusta löytyy 300:n ottelun verran.

-Anssin sopimus on todella mieluinen uutinen. Anssi tuo kokoa, näköä ja fyysisyyttä meidän takalinjoille. Rantasen perässä ollaan oltu jo pitkään ja nyt se sitkeys sitten onneksi viimein palkittiin. Anssi kävi jo viime kaudella piipahtamassa täällä lyhyen pätkän ja jo silloin nähtiin, miten miehen läsnäolo rauhoittaa joukkueen tekemistä, mutta tuo samalla myös lisää pelirohkeutta. Rantasen myötä meidän puolustus alkaa olla siinä kunnossa kun toivoimmekin, eli kuusi kokenutta puolustajaa ja muutama nuorempi kaveri siihen lisäksi, kommentoi päävalmentaja Petri Mattila tuoretta sopimusta.