Anton Troshin liittyy Hokki-ryhmään, Santeri Haarala jatkaa loppukauden ajan lainalla

Kajaanin Hokin ryhmä vahvistuu loppukaudeksi, kun Anton Troshin liittyy kajaanilaismiehistöön. Samalla Santeri Haaralan lainasopimusta on jatkettu loppukaudeksi.

22-vuotias Anton Troshin on pelannut alkukauden ajan Savonlinnan Pallokerhon riveissä. 22 ottelussa puolustaja on tehnyt tehot 4+3.

Väinö Liikonen lähti nyt armeijaan ja hänelle tarvittiin paikkaaja, kun armeija on tavallaan sulussa. Ilmeni, että Anton olisi vapaana. Oikein mukava saada veljespari kasaan tänne, Hokin urheilutoimenjohtaja Jukka Niiranen taustoittaa ja viittaa jo Hokissa pelaavaan Daniil Troshiniin.

– Anton on vahva peruspuolustaja, jolta löytyy myös kiekollista puolta. Hän tuo vankkaa perustekemistä takalinjoille. Hän on myös rightin puolen pakki, jonkalaista olemme hakeneetkin joukkueeseen.

Anton Troshin pelaa Hokissa numerolla 12. Hän on alustavasti käytettävissä viikonlopun vierasotteluissa KOOVEEta ja Kiekko-Vantaata vastaan.

Vaasan Sportista lainalla oleva hyökkääjä Santeri Haarala jatkaa Hokin mukana loppukauden. Alunperin 21-vuotiaan hyökkääjän laina kattoi joulukuun loppuun, mutta seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainan jatkamisesta kauden loppuun asti.

Hokissa pelaamissaan 15 ottelussa Haarala on tehnyt tehot 3+3.

Niiranen kertoo pelaajamarkkinoiden olevan tällä hetkellä yleisesti aika hiljaisia ja kertoo seurojenkin olevan varovaisia koronatilanteen takia.

– Jonkun verran on pelaajia ollut liikkeellä, Meidän kohdalla ei ole varsinaista hakua päällä, vaan katsotaan tapauskohtaisesti tilanne. Sopivia ei ole ollut oikein liikkeellä, vaan Anton on ensimmäinen meidän systeemiin sopiva, Niiranen kertoo.