C More lisää Mestiksen näkyvyyttä tulevilla kausilla – ”Jo Ruudun aikakaudella katsojamäärät yli 10-kertaistuivat”

Mestis tiedotti maaliskuun puolivälissä, että tulevilla kausilla sarjaa voi seurata C Moren kautta. Mestiksen ja C Moren sopimus kattaa kaudet 2021–2022, 2022–2023 ja 2023–2024.

Aiemmin Mestis on näkynyt Ruudussa, Elisa Viihteellä ja Fanseat-palvelussa.

– Kolme vuotta kestänyt sarjan kehitystyö kantaa nyt hedelmää. Mestis on onnistunut kasvattamaan merkittävästi sarjan taloudellista arvoa ja tämä TV-sopimus on iso askel Mestikselle, Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro iloitsee.

– Jo Ruudun aikakaudella katsojamäärät yli 10-kertaistuivat edelliseen TV-sopimukseen verrattuna. Sarjan kiinnostavuuden kasvu korreloi suoraan seurojen kassaan, Aro näkee.

Aro kertoo, että Mestiksen kiinnostavuus ja näkyvyys ovat nousseet viime kausien aikana.

– Kun TV-näkyvyys nousee, lisää se esimerkiksi Hokin yhteistyökumppaneiden näkyvyyttä valtakunnallisesti ja Kainuun alueella. C Morella on jo ennestään vahva jääkiekkoyleisö, joka tuo lisää katsojia Mestis-otteluihin.

– Olemme onnistuneet parantamaan Mestis-seurojen taloudellista tilannetta vastuullisella johtamisella ja tiukalla kulukuurilla. Tulevan TV-sopimuksen pitää pystyä mahdollistamaan parempia olosuhteita pelaajille ja luomaan seuroille parempaa palkanmaksukykyä, Aro päättää.

Kaikki pelit suorina ja selostettuina lähetyksinä

C More lähettää kaikki ottelut selostettuina suorina lähetyksinä. Myös SM-liigan TV-oikeudet ovat C Morella.

– Upeaa, että Mestis on jatkossa osa C Moren jääkiekkokattausta. Tuomme yhdessä Suomen kovimmat jääkiekkosarjat, Mestiksen ja Liigan, saman katon alle – luvassa on upeita kiekkoviikkoja täynnä korkealaatuista ja viihdyttävää kotimaista lätkää, C Moren suoratoistopalvelun johtaja Saara Pekkonen lupaa.

C Morella on Liigan lisäksi jo ennestään jääkiekon MM-kisojen, CHL:n sekä Ruotsin SHL:n lähetysoikeudet.