Ekstralatausta vuoden viimeisestä kotiottelusta

Hokin ottelut Suomi-sarjassa jatkuvat sunnuntaina kotihallissa HCIK:ta vastaan. Joukkueet kohtasivat aiemmin syksyllä Kaarinassa, jolloin HCIK oli vahvempi 4–2.

– HCIK on taisteleva ja hyvä joukkue. He ovat erittäin vahva kotijoukkue pienessä kaukalossaan. Meillä on ollut vaikeuksia heidän kanssa, viime vieraspeli heitä vastaan oli tiukka, vaikka hävisimme kahdella maalilla, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kommentoi.

Joukkueiden kolmesta aikaisemmasta kohtaamisesta Hokki ei ole saalistanut pistettäkään.

– Huomenna olemme valmiina puolustamaan hyvin ja pelaamaan nöyrästi omassa päässä, sekä luottamaan siihen, että hyökkäyspäässä saadaan ratkaisut aikaan. Yhtään ei kärsi ennakoida tilanteita hyökkäyspäähän, Niiranen muistuttaa.

Jatkuuko Hokin kotivoittojen putki HCIK:ta vastaan? (Kuva: Tuomas Juntunen)

Tiiviillä nipulla HCIK:n kimppuun

HCIK-ottelu on Hokille viimeinen kotiottelu ennen joulutauolle siirtymistä. Hokki-luotsi toivoo sen tuovan tiiviille ryhmälle lisälatausta.

– Toivottavasti saadaan ekstralatausta vuoden viimeisestä kotiottelusta. Olemme menneet tiiviillä läpi syksyn ja tottakai haluamme tauolle sarjakärjessä. Huominen on kova rasti, A-junioreilla on tärkeä viikonloppu ja meillä on paljon pelaajia siellä. Tulemme pelaamaan kolmella kentällä, mutta olemme pelanneet hyvin kolmella kentällä aiemminkin.

A-nuorten mukana viikonloppuna pelaavat Jussi Vikholm, Jesse Niskanen, Juho-Ville Kyllönen, Teemu Kemppainen, Miko Kilpeläinen ja Henri Kyllönen.

Loukkaantumisten takia sivussa ovat Jarkko Heikkinen ja Tuomas Komulainen. Lisäksi Markus Still ei pelaa armeijakiireiden takia.

Hokki ja Kainuun Osuuspankki tarjoavat sunnuntaina pelattavassa Hokki–HCIK-ottelussa kaikille asiakkaille ilmaiset torttukahvit ennen ottelun alkua.

Loppuvuoden ottelut:

Su 09.12. klo 16.00 Hokki–HCIK
Pe 14.12. klo 18.30 HC Giants–Hokki
La 15.12. klo 17.00 K-Espoo–Hokki
Su 16.12. klo 17.20 Haukat–Hokki