Erkka Westerlund luennoi Hokin järjestämässä seminaarissa 14.5.2019 – aiheena menestyvän joukkuepelin rakentaminen

Kajaanin Hokki järjestää tiistaina 14.5.2019 #voitonnälkää-seminaarin. Seminaari järjestetään Scandic Kajanuksen kokoustiloissa kello 9 alkaen.

Seminaarin pääpuhujana on Suomen jääkiekkomaajoukkueen entinen päävalmentaja Erkka Westerlund. 62-vuotias Westerlund valmensi Suomen A-maajoukkuetta kaikkiaan neljän kauden ajan.

Maajoukkueen lisäksi Westerlund on valmentanut 11 kautta Liigassa ja kolme kautta KHL:ssä. Tällä hetkellä Westerlund tekee pääosin yritysvalmennusta.

Westerlund luennoi seminaarissa valmentavasta johtajuudesta.

– Seminaarin teemana on joukkuepelin kehittäminen yrityksen sisällä. Meillä on suuri kunnia saada Erkka puhumaan meidän seminaariin. Hän on Suomen mittapuulla ihan ykkösketjun puhujia, Hokin puheenjohtaja Pasi Halonen sanoo.

Tällä hetkellä seminaarin puhujiksi on kiinnitetty myös Hokin entinen kapteeni Teemu Virtala, LähiTapiolan terveysjohtaja Jani Tikkanen sekä mentaalivalmentaja ja hallitusammattilainen Hannu Laakkonen. Laakkonen kertoo osuudessaan menestyvän joukkueen rakentamisen peruspilareista. Hän tekee parhaillaan johtajuuden väitöstutkimusta Oulun yliopistossa.

Erkka Westerlund on valmentanut Suomen A-maajoukkuetta neljänä kautena. (Kuva: Petteri Vilkki)

”Seminaari on tärkeä osa Hokin varainhankintaa”

Liput seminaariin maksavat 170 euroa. Hintaan sisältyy pääsylippu, lounas sekä kahvit. Liput ovat noudettavissa seminaaripäivänä Scandicin aulatiloista.

Mukaan mahtuu 150 ensimmäistä.

– Seminaari on tärkeä osa Hokin varainhankintaa. Viime kevään seminaari oli onnistunut tapahtuma ja saimme siitä paljon positiivista palautetta, joten seminaarin jatkaminen oli itsestäänselvyys, Halonen kertoo.

Seminaarin alustava aikataulu:
9.30 Aamukahvit, Scandic Kajanus
9.45 Päivän avaus, Pasi Halonen (Hokki Kainuu Oy)
9.55 Ammattikiekkoilijan arki, Teemu Virtala
10.30 Menestyvän joukkueen rakentaminen, Hannu Laakkonen
11.30 Lounas, Scandic Kajanus
12.30 Terveyden tulevaisuus, Jani Tikkanen (LähiTapiola)
13.30 Kahvitauko
13.45 Valmentava johtajuus, Erkka Westerlund
15.00 Tilaisuus päättyy

Ajat ovat noin aikoja.

Seminaarilippujen varaus:
Esa Sirviö 044 053 4888
toimisto@hokki.fi