Heikki Klemetti: ”Kaukalossa nähdään varmasti hyväjalkainen Hokki”

Kajaanin Hokilla on viikonloppuna mahdollisuus varmistaa Suomi-sarjan runkosarjan voitto. Hokki kohtaa lauantaina kotikaukalossa Kiekko-Espoon ja sunnuntaina Nokian Pyryn.

Hokin hyökkääjä Heikki Klemetti uskoo, että Hokki kääntää kelkan kahden tappion jälkeen. Klemetti korostaa, ettei Hokki ole pelillisesti kriisissä.

– Olemme pitäneet palavereita ja miettineet joukkueen kanssa, miten parannamme edellisistä peleistä. Maalinteko on vähän tökkinyt ja puolustuspelissä on parannettavaa, mutta isossa kuvassa meillä ei ole pelillisesti hätää, Klemetti sanoo.

– Viikonlopun peleistä on hyvä kutina, eikä pääkopassa mikään ole muuttunut. Huomenna kaukalossa nähdään varmasti hyväjalkainen Hokki, hän lupaa.

Hokki varmistaa runkosarjan voiton jo tulevana viikonloppuna, mikäli Hokki nappaa lauantaina 3 pisteen voiton Kiekko-Espoosta ja sunnuntaina vähintään 2 pisteen voiton Pyrystä.

Hokille saattaa riittää viikonloppuna pienempikin pistesaalis runkosarjan voittoon, mikäli K-Espoo ja Pyry häviävät perjantain kotiottelunsa.

Heikki Klemetti on iskenyt tällä kaudella jo 19 maalia. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Alkukauden tehotrio jälleen kasassa

Klemetti on paukuttanut tällä kaudella 34 otteluun tehot 19+29=48. Hän on Hokin toiseksi paras pistemies heti Jesperi Viikilän (6+46=52) jälkeen.

Lauantain ottelussa Klemetti hyökkää jälleen yhdessä Viikilän ja Arttu Leskisen kanssa. Kolmikko muodosti syyskaudella Hokin tehokkaimman kentän.

– Hyvä homma, että kenttä on taas kasassa. Ainakin treeneissä olemme vetäneet hyvin ja sen perusteella meiltä voi odottaa tehoja, Klemetti sanoo.

Hokki pääsee Kiekko-Espoon kimppuun lähes tyhjällä sairastuvalla. Sivussa on ainoastaan pitkäaikaispotilas Jussi Vikholm.

Superviikonloppu:

La 9.2. klo 17.00 Hokki–K-Espoo (opiskelijapeli)
Su 10.2. klo 16.00 Hokki–Pyry (perhepeli)

Lauantain kotiotteluun opiskelijahaalarit päällä ilmainen sisäänpääsy. Sunnuntaina perhepeliin perheliput 10 euroa (norm. 15 euroa). Jäähallin käytävältä löytyy kasvomaalauspiste, kaikki Tokmannin kiekonheittokilpailuun osallistuvat saavat Hokki-karkkeja ja ottelun jälkeen järjestetään fanitapaaminen jäähallin käytävällä.