Hermes Hokin vieraaksi Kajaanin keskiviikko-illassa

Kajaanin Hokki jatkaa otteluitaan keskiviikkona Kokkolan Hermestä vastaan. Joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti harjoituskaudella, Hokin viedessä voitot molemmista otteluista.

Kajaanin Hokin kamppailut Mestiksen runkosarjassa jatkuvat keskiviikkona kotiottelulla Hermestä vastaan. Molemmilla joukkueilla on takanaan kaksi ottelua. Hokki kohtasi Mestis-kauden ensimmäisellä viikolla IPK:n ja Jokipojat, saaden kasaan yhden pisteen Jokipojat-ottelusta. Hermes kohtasi sarjakauden avausviikolla RoKin ja KeuPa HT:n, häviten ensimmäiselle vieraissa 6–1 ja jälkimmäisellä kotonaan 2–3.

Hermes ja Hokki kohtasivat toisensa jo harjoituskaudella kahteen kertaan. Harjoituskauden avausottelussaan kajaanilaiset kaatoivat Hermeksen Kokkolassa 3–4 ja elokuun 26. päivä käydyssä ottelussa Kajaanissa linnapaidat olivat vahvempia lukemin 2–1.

— Lähtökohtaisesti luvassa on tiukka ottelu, aivan kuten ne harjoituskaudella pelatut ottelut olivat. Huomenna tarvitaan jämäkkää puolustuspelaamista, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen arvioi.

— Suoritusta pitää petrata koko ajan. Alkuviikosta olemme käyneet läpi viime viikon molemmista otteluista hyviä ja huonoja asioita niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamisesta. Uskon, että pelaajat ovat saaneet selkeän kuvan siitä, missä ollaan oltu hyviä ja missä on parannettavaa. Pyritään jatkamaan sitä, missä ollaan oltu hyviä ja niitä pieniä virheitä pyritään napsimaan pois pelistä, Laukkanen jatkaa.

Hokilta sivussa jatkavat pitkäaikaispotilaat Teemu Huttu ja Jarkko Harjula. Paluun kokoonpanoon tekee avausviikon sivussa ollutMarkus Korkiakoski. Korkiakosken paluun myötä ykkösketjun keskellä pelannut Joni Piipponen siirtyy laiturin rooliin keskiviikon otteluun. Maalissa Hokilla aloittaa Tuukka Smura.

— Korkiakoski on pystynyt harjoittelemaan joukkueen mukana alkuviikosta normaalisti. Tietenkin kun edellisestä pelistä on viisi viikkoa, on pelituntuma vähän kysymysmerkki. Kyseessä on kuitenkin kokenut pelaaja, uskon että illan mittaan ”Kore” pääsee pelirytmiin, Laukkanen jatkaa.

800_0310-1024x792

Markus Korkiakoski palaa Hokin kokoonpanoon Hermes-otteluun.

Hokki-Hermes Kajaanin jäähallissa keskiviikkona 21.9 kello 18.30. Liput ennakkoon: http://bit.ly/2cAUjnj