Hokilla edessä kahden ottelun viikonloppu – ”Vastaan tulee ärsytettyjä joukkueita”

Kajaanin Hokin kausi jatkuu jälleen kahden ottelun viikonlopulla. Perjantaina joukkue matkaa Kokkolaan Hermeksen vieraaksi ja lauantaina kotihalliin saapuu Kiekko-Vantaa.

Niin Hermeksen kuin Kiekko-Vantaan kausi on alkanut yskähdellen. Hermes on saanut kuudesta ensimmäisestä ottelustaan mukaansa kolme pistettä ja sarjajumbona olevalla Kiekko-Vantaalla on kasassaan yksi piste.

– Omaa peliä pitää kehittää yhä, että se saadaan menemään illasta toiseen eteenpäin. Turha tässä on vastustajia liikaa tuijotella, kaikki on tässä sarjassa kovia. Tietysti Hermeksellä on nyt neljän ottelun tappioputki ja Vantaallakin on samanlaista päällä. Ärsytettyjä joukkueita tulee siis vastaan, Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen puntaroi.

– Kyllä kaikki lähtee omasta pelistä, varsinkin avauspeliä pitää saada sellaiseen rytmiin, että meillä on hyvä jatkumo koko ajan pelissä.

Myös Hokilla on syytä lähteä ärsytettynä viikonlopun otteluihin. Lauantaina Kiekko-Espoo ryösti täyden pistepotin Kajaanin jäähallista lukemin 1–2.

– Vastustaja oli äärimmäisen kova, ihan sarjan kärjestä. Minun mielestä pelasimme hyvän pelin ja olisimme ansainneet enemmän kuin nolla pistettä. Vähän jäi hampaankoloon.

Hokki lähtee viikonlopun otteluihin lähes täysin terveellä kokoonpanolla. Sivussa ryhmästä ovat Visa Sirviö ja Raahe-Kiekon mukana viikonlopun pelaava Eemil Heikura. Lisäksi Tuomas Komulainen kärsii viikonlopun otteluissa Kiekko-Espoo-ottelussa saamaansa kahden ottelun pelikieltoa.

Viikonlopun ottelut:

Pe 15.10.2021 klo 18.30 Hermes – Hokki
La 16.10.2021 klo 17.00 Hokki – K-Vantaa