Hokilla edessä kaksi kivenkovaa koitosta, Tuomas Komulainen toivoo Hokilta jämäkkyyttä

Kajaanin Hokki kamppailee viikonloppuna kahdessa ottelussa. Perjantaina joukkue matkaa Kokkolaan Hermeksen vieraaksi ja lauantaina Kajaaniin saapuu Iisalmen Peli-Karhut kauden ensimmäisessä Viitostien derbyssä.

Viime viikonlopun otteluissa joukkue jäi kahden tiukan taistelun jälkeen vain yhteen pisteeseen.

Hokin tehohyökkääjä Tuomas Komulaisella on selkeä näkemys siitä, mitä joukkueella pitää parantaa viikonlopun tuplapelejä ennen.

– Jääkiekko on maalintekopeli. Olemme hukkailleet liikaa paikkoja, niin siihen pitää saada muutosta, niin voitetaan varmana pelit, Komulainen kommentoi.

Komulainen on kauden kolmessa ottelussa tehoillut taululle pisteet 2+4. Niillä hän on joukkueen paras pistemies yhdessä Jarkko Harjulan (4+2) kanssa.

– Olemme harjoitelleet jämäkkyyttä, että pelaisimme yksinkertaista ja tehokasta kiekkoa. Siitä lähdetään, että se toteutuu.

Ylitalo palaa Vaasaan, kolme tuoretta miestä kehissä Kokkolassa

Hokin ryhmä muuttuu viikonlopun otteluihin hieman. Sport-puolustaja Eemeli Ylitalo kutsuttiin lainalta takaisin Liiga-joukkueen miehistöön paikkaamaan alakerran poissaoloja.

Hermes-ottelussa kauden ensimmäisen sarjapelinsä Hokki-miehistössä pelaavat Antti Karjalainen, Samu Kaasinen ja Teemu Kemppainen.

Sairastuvalla on Eetu Martikainen. Maalivahti Juho Järvinen on lainalla Suomi-sarjassa pelaavan Laser HT:n riveissä.

Seuraavat ottelut:
Pe 9.10. klo 18.30 Hermes – Hokki
La 10.10. klo 17.00 Hokki – IPK – OSTA LIPUT!

KUVA: Arno Hämäläinen