Hokilla edessä viikonloppuna tiukka rypistys – Parikan pesti Kajaanissa jatkuu

Kajaanin Hokki kohtaa viikonloppuna viime keväänä Mestis-finaaleissa pelanneet Ketterän ja KeuPan. Hokki matkaa Imatralle perjantaina ja KeuPa on vastassa lauantaina Kajaanissa.

Joukkue lähtee Imatralle perjantaiaamuna ja Ketterä-ottelun jälkeen joukkue jää yöksi Savonlinnaan.

– Siinä tulee vähän niin kuin kaksi peräkkäistä vieraspeliä: ensin lähdetään ryöstämään pisteitä Imatralta ja heti perään Kajaanista, Hokin päävalmentaja Jarkko Heikkinen toteaa viitateen haastavaan aikatauluun.

Hokki on vääntänyt tällä kaudella tasaisesti sekä Ketterää että KeuPaa vastaan. Voitot ovat kumpaakin joukkuetta vastaan tasan 1–1. Kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin.

– Lähdemme joka otteluun haastajana ja haluamme viikonloppuna saada joka jätkän henkisesti samanlaiseen tilaan kuin TUTO-pelissä viime lauantaina. Se ei kuitenkaan ole ihan niin yksiselitteistä ja helppoa kuin miltä se kuulostaa.

– Pelillisesti meillä ei ole ollut harjoituksissa mitään selkeitä painopistealueita, vaan yritämme kehittyä tasaisesti jokaisella osa-alueella.

Parikka jatkaa, Palojärvi palaa kokoonpanoon

Puolustaja Valtteri Parikka jatkaa Hokissa toistaiseksi voimassa olevalla lainapestillä. Parikka on tehnyt Hokissa neljään otteluun tehot 1+0.

Loukkaantumisista kärsinyt puolustaja Antti Palojärvi palaa Hokin kokoonpanoon perjantaina. Valtteri Ilomäki on puolestaan sivussa seuraavat kolme ottelua armeijakiireiden takia.

Sami Tammisen pelikuntoa tarkkaillaan päivä kerrallaan. Alustavien tietojen mukaan hän ei pelaa vielä viikonloppuna.

Viikonlopun ottelut:
Pe 17.1. klo 18.30 Ketterä–Hokki
La 18.1. klo 17.00 Hokki–KeuPa HT

Ennakkolipunmyynti netissä ja arkisin Hokki-toimistolla klo 10–15. Jäähallin lippuluukku aukeaa tunti ennen ottelua.