Hokille ei pisteitä Jyväskylän perjantai-illasta

Kajaanin Hokin perjantainen Jyväskylän reissu ei tuonut joukkueelle lisäpisteitä, kun JYP-Akatemia vei ottelun nimiinsä luvuin 4–1 (1-1, 3-0, 0-0). Hokki pelaa seuraavan kerran lauantaina TUTO Hockeyta vastaan Kajaanissa.

Kolmella ketjulla perjantain vierasotteluun lähteneen Kajaanin Hokin ottelu Jyväskylässä JYP-Akatemiaa vastaan ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, kun Arttu Likola siirsi kotijoukkueen johtoon ajassa 5.41. Hokki pääsi tasoihin erän loppupuolella, kun Riku Korhonen nosti kiekon ohi Veini Vehviläisen vahvasta maalinedusruuhkasta JYP-Akatemian päästessä juuri täysilukuiseksi.

Toisessa erässä JYP-Akatemia pääsi karkaamaan kolmen maalin johtoon. Ensin Riku Pitkänen iski maalin kahden miehen ylivoimalla, jonka jälkeen Pitkänen ohjasi toisen osuman Waltteri Lehtosen laukauksesta. Erän kolmannesta kotijoukkueen täysosumasta vastasi Likola illan toisella osumallaan. Kun kolmannessa erässä ei enää lisäosumia nähty jäi täysi pistepotti JYP-Akatemialle lukemin 4–1.

— Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä, oltiin valmiina pelaamaan ja minun mielestä ei olisi ollut vääryys vaikka oltaisiin sen jälkeen maalilla johdettukin tätä peliä. Toisen erän aikana kymmeneen minuuttiin kolme kaverin tekemää maalia käänsi tuloksen kotijoukkueen hyväksi. Viimeisessä erässä Akatemia puolusti johtoaan hyvin ja meidänkin pelaaminen jämäköityi siinä. Jollain muotoa sellainen pelaamisen jänne katkesi toisen erän loppuun, kun niitä maaleja tuli. Vaikka tilanne tulostaululla vaihtuukin niin siitä huolimatta pitäisi pystyä suorittamaan, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

Hokki jatkaa otteluitaan lauantaina TUTO Hockeyta vastaan kotonaan. Turkulaiset kukistivat perjantaina vierasottelussa RoKin lukemin 1–2.

— Huomenna verkkariverryttelyn merkitys on iso, että saadaan koneet hereille heti aamusta ja oltasiin valmiina pelaamaan kello 17. Jos pelin osalta tahdotaan jotain muuttaa niin keskustelu ja fläppitaululle piirtäminen on ainoat välineet siihen, Hokki-luotsi puntaroi.

korhonen-1024x678

Riku Korhosen Mestis-uran ensimmäinen osuma ei riittänyt tuomaan Hokille voittoa JYP-Akatemiasta.

Maalit:
5.41 1-0 Likola (Stråka, Lindroos)
16.15 1-1 Korhonen (Ollikainen)
22.59 2-1 Pitkänen (Lehtonen, Likola) YV2 VoM
24.42 3-1 Pitkänen (Lehtonen, Luhtalampi)
30.29 4-1 Likola (Pitkänen)

Torjunnat:
Tuukka Smura 9+5+8=22
Veini Vehviläinen 9+14+6=29

Jäähyt:
Hokki 3x2min 1x10min
JYP-Akatemia 5x2min 1x10min

Yleisöä: 287

Seuraava ottelu: Hokki-TUTO Hockey Kajaanin jäähallissa 1.10 kello 17.00