Hokille kaksi harjoitusottelua Hermestä vastaan

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava Kajaanin Hokki on solminut kaksi uutta harjoitusottelua. Hokki pelaa vieraissa ja kotona Mestiksessä pelaavaa Kokkolan Hermestä vastaan.

Hokki ja Hermes kohtaavat perjantaina 15. syyskuuta Kokkolassa ja tiistaina 19. syyskuuta Kajaanissa.

Hermeksen riveissä pelaa kajaanilaisyleisölle tuttuja kasvoja, sillä kokkolalaisten riveissä pelaa alkavalla kaudella muun muassa Risto Mattila, Janne Pälve, Markus Korkiakoski ja Matti Kaarlela.

– Saimme aivan loistavat harjoitusottelut tähän harjoituskauden loppuun. Mestis-joukkueet ovat meille tasollisesti hyvä mittari, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen iloitsee.

Tulevat harjoitusottelut:
La 9.9. D-Kiekko – Hokki klo 13.45, Jyväskylä
Ke 13.9. RoKi – Hokki klo 18.30, Rovaniemi
Pe 15.9. Hermes – Hokki klo 18.30, Kokkola
Ti 19.9. Hokki – Hermes klo 18.30, Kajaani

Hokki-kasvatti Matti Kaarlela vierailee tiistaina 19. syyskuuta Kajaanissa. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Pelaajia etsitään ahkerasti

Hokin joukkueeseen etsitään koko ajan uusia pelaajia. Tällä hetkellä Hokilla on 19 pelaajasopimusta.

– Teemme kovasti töitä joukkueen kasaamiseksi. Meillä on muutamia sopimustarjouksia sisässä ja toivottavasti saamme jonkun pelaajan jo lähiaikoina, jotta pääsemme pelaamaan harjoitusottelut täydellä rosterilla, Niiranen sanoo.

Loukkaantuneina ovat tällä hetkellä alaraajavammasta kärsivä Riku Korhonen sekä ylävartaloaan loukannut Jarkko Heikkinen. Korhonen on sivussa arviolta kuukauden ja Heikkisen tilannetta tarkkaillaan päivittäin.

Osa A-juniori-ikäisistä on pelannut myös Nuorten Mestiksen sarjaotteluita. Tänään keskiviikkona 6.9. pelattavassa Hokki–IPK-ottelussa mukana ovat hyökkääjät Jesse Niskanen, Tommi Klemetti ja Erno Räisänen sekä puolustajat Juho-Ville Kyllönen ja Jesse Manninen.