Hokille pyhäinpäivän vieraita Porista

Suomi-sarjan viidentenä olevan Hokin viikonloppu käynnistyy lauantaina 19.30 alkavalla ottelulla Porin KHT:a vastaan.

KHT:n alkukausi on sujunut alavireisesti. Porilaisryhmä on 12 pelatun ottelun jälkeen sarjassa sijalla 13. Viime otteluissa joukkueella on ollut hankalaa, sillä edellinen voitto on yhdeksän ottelun takaa.

– Kaikki huomio on itsellä ollut oman joukkueen pelin parantamisessa ja kokoon parsimisessa. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti 19.30, joka tuo omia haasteita. Päivän ajan pitää pysyä virkeänä, että illalla olisi ottelussa paras mahdollinen jalka käytössä, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kommentoi.

Viikonlopun otteluista sivussa on loukkaantumisen takia Jaakko Heiskanen. Lauantaina A-nuorissa pelaavat Jesse Niskanen, Toni Koskinen, Erno Räisänen ja Juho-Ville Kyllönen.

– Lauantain ottelun jälkeen katsotaan ketkä pelaavat sunnuntaina A-nuorten mukana. Kierrätystä on todennäköisesti luvassa. Tässä on kovalla kuormalla olleita nuoria ja on tärkeää, että he saavat pelejä saman ikäisiä vastaan.

Hokin A-nuoret pelaavat viikonloppuna tärkeät kotiottelut KOOVEE:ta ja LeKiä vastaan.

– Senkin takia meillä on nyt lainalla pelaajia. A-nuoret on meille tärkeä joukkue ja nyt saamme kierrätettyä pelaajia siellä. Moni A-ikäinen on pelannut meillä 20 minuuttia pelissä ja heillä tekee hyvää välillä käydä pelaamassa nuorissa enemmän kiekollisessa roolissa.

Hokin alustava kokoonpano KHT-otteluun:

19 Peter Gápa  – 16 Niko Saarenpää – 14 Roberts Locans
23 Riku Korhonen – 26 Martins Vitolins – 15 Heikki Klemetti
27 Tommi Klemetti – 12 Oscar Leppänen – 17 Alex Olkinuora
9 Eetu Patronen – 8 Niki Huovinen – 21 Vili Kauppinen

2 Anton Kokkonen – 95 Jarkko Heikkinen
6 Robin Ullberg – 28 Micke Niemelä
70 Alexander Liulchuk – 10 Alejandro Ramirez
5 Olli-Pekka Tuikka (7. puolustaja)

35 Severi Kinnunen (AM) – 1 Lari Kukkohovi