Hokille täydet pisteet Kane’s Weekendin avausottelusta

Kajaanin Hokki keräsi mukaansa täydet kolme pistettä Kane’s Weekendin ensimmäisestä ottelusta kaatamalla IPK:n kotonaan perjantaina luvuin 3–2.

Perjantainen paikallisottelu Hokin ja IPK:n välillä ei alkanut kajaanilaisjoukkueen kannalta ihanteellisesti, kun Jaakko Heiskanen vei vierailijajoukkueen johtoon Niko Putkosen syötöstä ajassa 4.33. Heiskasen maalin jälkeen Hokki otti ohjat ottelusta käsiinsä, mutta joutui odottamaan tasoitusmaalia toiseen erään asti. Lopulta Heikki Klemetti toi pelin tasatilanteeseen iskemällä Samu Pyykkösen viivasta lähettämän kiekon kakkoskiekon ohi Antti Leskisen.

Kolmanteen erään Hokki sai loistavan alun, siirtyen johtoon vain 23 sekuntia erän alun jälkeen. Risto Mattilan maalille lähettämä kiekko muutti suuntaa matkalla Joni Piipposesta ja päätyi vastustamattomasti Leskisen selän taakse. Piipponen lisäsi Hokin johdon kahteen maaliin illan toisellaan vain puolitoista minuuttia johtomaalinsa jälkeen runnomalla pelivälineen maaliin Mikael Seppälän nousun jälkeen.

Piipposen illan toisen maalin jälkeen Hokki nosti hieman jalkaa kaasulta ja IPK pääsi vielä maalin päähän. Samuli Piipponen lähetti maalille tarkan syötön ja Aleksi Hämäläinen ohjasi kiekon ohi Frans Tuohimaan. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty, joten täysi pistepotti jäi viitostien paikallisväännöstä Kajaaniin luvuin 3–2.

— Ottelun alkuun oltiin vähän vaisuja, sen IPK:n maalin jälkeen peli parani. Valtaosa pelistä oltiin kuskin pukilla ja sen osalta ihan ansaitut kolme pistettä. Huomenna pitää parantaa, tämä on tälläinen kuuden erän nyrkkeilyottelu ja kolme erää on takana. Huomenna pitää pystyä taas peliä viemään eteenpäin, hyvä että on sama vastustaja niin pystytään puolin ja toisin katsomaan mitä siellä kaukalossa tapahtuu, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen puntaroi perjantaisen kohtaamisen jälkeen.

— Ei hirveästi parempaa paluuta voi toivoa, kolme pistettä vielä joukkueella niin aika tyytyväinen olen, paluuottelussaan kaksi maalia iskenyt Joni Piipponen kommentoi ottelun jälkeen.

Joni Piipponen iski paluuottelussaan IPK:n verkkoon kaksi osumaa.

Joni Piipponen iski paluuottelussaan IPK:n verkkoon kaksi osumaa.

Maalit:
4.33 0-1 Heiskanen (Putkonen, Zboril)
25.17 1-1 Klemetti (Turtiainen, Pyykkönen)
40.23 2-1 Piipponen (Mattila, Seppälä)
41.52 3-1 Piipponen (Näppi, Seppälä) VoM
54.25 3-2 Al.Hämäläinen (Piipponen)

Torjunnat:
Frans Tuohimaa 7+4+6=17
Antti Leskinen 14+7+6=27

Jäähyt:
Hokki 5x2min
IPK 3x2min

Yleisöä: 712

Seuraava ottelu: IPK-Hokki la 19.11 kello 17.00