Hokille tuttuja vieraita Kokkolasta

Hokin harjoituskausi huipentuu tiistai-iltana kotiottelulla Kokkolan Hermestä vastaan. Joukkueet kohtasivat toisensa perjantaina, jolloin Hermes voitti kotonaan 5–0.

Kajaanin Hokin valmistautuminen lauantaina alkavaan Suomi-sarja-kauteen jatkuu Hermes-ottelulla. Ottelu on kajaanilaisjoukkueen viides harjoitusottelu, aiemmista neljästä ottelusta saldona on kaksi voittoa D-Kiekosta, jatkoaikatappio RoKille ja lauantaina kärsitty 5–0-tappio Hermekselle.

– Hermes on yksi tämän kauden ennakkosuosikeista Mestiksessä. Heillä on todella vahva joukkue. Tämä on meille kova satsi, keskiviikkona, perjantaina ja nyt tiistaina pelit Mestis-joukkueita vastaan. Tämä on meille hyvä treenin paikka, meidän ajatuksena pelistä on että taistelemme jokaisen tilanteen viimeiseen mieheen asti. Nämä ottelut ennalta kovempia vastaan ovat hyviä mittareita siihen, että kaikki pelaajat saavat itsestään kaiken irti, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kertoo.

– Meidän kokoonpano on vähän keveämpi kuin viime viikolla, kun Niko Saarenpää huilaa huomenna. Olemme liikkeellä todella nuorella kokoonpanolla. Tänään meillä oli jäillä mukana 11 miestä, kun A-junioreissa pelanneet saivat päivän vapaaksi. Aamulla menemme aamujäille ja katsotaan ketkä pelaavat, noin kolme kenttää meiltä löytyy. Koko ajan tehdään töitä, että saisimme pelaajauutisia tiedotettavaksi.

Entinen Hokin tehopuolustaja Risto Mattila saapuu vierailulle Kajaaniin. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hermeksen paidassa pelaavat viime kaudella Hokissa pelanneet Markus Korkiakoski, Risto Mattila sekä Hokki-kasvatti Matti Kaarlela. Lisäksi Nico Lehto ja Janne Pälve ovat pelanneet Hokissa aiempina vuosina.

– Hermeksellä oli viimeksi kuusi entistä Hokkilaista pelaamassa. Heillä on erittäin vahva puolustus, kuten täälläkin pelanneet Risto Mattila ja Janne Pälve. Viimeksi heillä oli kolme lainaa Kärpistä, en tiedä mikä tilanne heillä on huomenna liigalainojen suhteen.

Hokilta sivussa ottelusta ovat Riku Korhonen, Niki Huovinen, Jarkko Heikkinen ja Niko Saarenpää.

Seuraavat ottelut:
Ti 19.9. klo 18.30 Hokki–Hermes (harjoitusottelu)
La 23.9. klo 15.30 AIK/Laser HT–Hokki (sarja-avaus)
Su 24.9. klo 16.00 Hokki–JHT

 

HARKKAPELEIHIN VITOSELLA – KAUSIKORTTILAISET NIMILISTALLA SISÄÄN

Harjoitusotteluihin liput maksavat kaikille viisi euroa. Lipulla pääsee vapaasti joko B-, C- tai seisomakatsomoon.

A-katsomo on varattu kausikorttilaisille, mutta myös A-katsomoon myydään irtolippuja, jotka maksavat 10 euroa.

HUOM! Uudet kausikortit eivät ole vielä saapuneet, mutta kausikorttilaiset pääsevät sisään hallin sisäänpääsyillä olevien nimilistojen perusteella. Pahoittelemme viivästystä.

Hokki–Hermes tiistaina 19.9. Kajaanin jäähallissa kello 18.30! Tervetuloa tutustumaan uuteen Hokkiin! VAIN KÄTEISMAKSU!