Hokille vieraita Jyväskylästä

Hokki aloittaa kolmen ottelun viikkonsa keskiviikkona, kun JYP-Akatemia matkustaa Kajaaniin Hokin isännöitämäksi. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen tälle kaudelle, jolloin Hokki oli vahvempi luvuin 3-0.

Kajaaniin saapuu keskiviikkona vieraita Jyväskylästä, kun JYP-Akatemia yrittää hakea revanssia alkukauden kotitappiostaan kajaanilaisille. Lokakuun alussa Jyväskylässä pelatun ottelun lopputuloksena linnapaidat saivat tuotua kotiinsa täyden pistepotin, kun Michal Kristof, Aleksi Mäkelä sekä Christoffer Seppelin iskivät maalin per mies. Lisäksi Tuukka Smura nollasi kaikki jyväskyläläisten yritykset maalillaan.

— Viime kauden otteluiden ja tämänkin kauden perusteella vastaan asettuu hyvin työteliäs joukkue. Heitä vastaan pitää luistelupeli ja työntekopeli pystyä voittamaan, sen jälkeen nähdään millainen se illan käsikirjoitus on. Jos luistelussa ja työnteossa jäädään telineisiin, tulee olemaan meillä todella haasteellinen ilta. Pitää olla työhaalarit niskassa, jos tahtoo menestyä huomenna, arvioi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Viime viikonlopun revanssikierroksen otteluissa hyvin kapealla kokoonpanolla operoinut Hokki saa keskiviikon kamppailuun lisää pelaajia, kun armeijan tehtävien takia sivussa olleista pelaajista kolme palaa rosteriin.

— Hyvä asia, että saadaan armeijassa olevista kavereista kolme takaisin pelaamaan, kun (Joni) Piipponen, (Matti) Kaarlela ja (Sakari) Turtiainen palaavat kokoonpanoon, jatkaa Hokki-käskyttäjä.

Hokki lähtee kapteeninsa Mikael Seppälän johdolla taistelemaan JYP-Akatemiaa vastaan. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokki lähtee kapteeninsa Mikael Seppälän johdolla taistelemaan JYP-Akatemiaa vastaan. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokki-JYP-Akatemia Kajaanin jäähallissa keskiviikkona 25.11 kello 18.30