Hokille vieraita Keuruulta

Kajaanin Hokki kohtaa viiden ottelun kotipeliputkensa toisessa kohtaamisessa KeuPa HT:n. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolmesti kuluvan kauden aikana, joista voitot ovat keuruulaisille 2-1.

Kajaanilaiset ja keuruulaiset ovat kohdanneet toisensa kolmesti, joista KeuPa on voittanut omat kotipelinsä. Ensin KeuPa voitti marraskuussa 4-3 jatkoajan jälkeen ja joulukuussa keuruulaiset veivät ottelun suoraan maalein 6-4. Hokki voitti joukkueiden ainoan aikaisemman Kajaanin ottelun syyskuussa maalein 2-1 Aleksi Mäkelän ja Markus Korkiakosken osumilla. Molemmilla joukkueilla on allaan lauantain kierrokselta kolmen pisteen voitto, kun Hokki voitti Peliitat 4-2 ja KeuPa hoiteli LeKin 2-1.

— Meidän näkövinkkelistä haasteellinen vastustaja, kun ollaan kahdesti heille hävitty Keuruulla. Kun he ovat Keuruulla räpsinyt viittä maalia per peliä niin kyllä on aika selkeää, että puolustaa pitää pikkuisen paremmin kuin mitä ollaan pystytty heidän kotikentällä. Jos joudutaan kuusi maalia tekemään aina voiton eteen niin se on aika paljon, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen ennen KeuPa-ottelua.

Edellisen viikonlopun otteluissa Hokilla oli pahasti vajaalukuinen kokoonpano, kun miehistöstä puuttuivat molemmissa otteluissa Matti Kaarlela, Jarkko Harjula, Sami Anttila sekä Christoffer Seppelin. Lauantain Peliitat-otteluun joukkueen sairaslista kasvoi vielä Ville Saukolla ja Sakari Turtiaisella. Saukko ja Turtiainen ovat kuitenkin takaisin pelikunnossa keskiviikon otteluun.

— Kaikista neljästä hyökkääjästä voi alkaa puhumaan jo pitkäaikaispotilaina. Kaarlela ja Harjulahan nyt on ollut tiedossa, etteivät tule ennen taukoa pelaamaan ja nyt rupeaa näyttämään siltä että Seppelin ja Anttila ovat samassa tilanteessa. Näillä näkymin näillä kymmenellä hyökkääjällä, mitkä on käytössä, mennään taukoon asti ellei heistä joku putoa matkan varrella. Jalkeille saadaan kymmenen hyökkääjää ja kahdeksan puolustajaa, kahdeksalla pakilla ei nyt pelata, mutta ei meillä muitakaan ole laittaa kokoonpanoon niin laitetaan sitten puolustajia, avaa Hokki-luotsi pelaajatilannetta.

Tuukka Smura torjuu Hokki-maalilla keskiviikkona. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Tuukka Smura torjuu Hokki-maalilla keskiviikkona. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokki-KeuPa HT Kajaanin jäähallissa keskiviikkona 20.1 kello 18.30.