Hokin harjoituskausi jatkuu Jyväskylässä

Hokki harjoituskausi jatkuu lauantaina, kun vastaan asettuu toistamiseen D-Kiekko. Edellinen ottelu tahkottiin kaksi viikkoa sitten Kajaanissa. Tuolloin Hokin ollessa parempi luvuin 7–4.

– D-kiekko on hyvin luisteleva ja liikkuva joukkue, ja sitä kautta meille sopiva vastus tähän vaiheeseen kautta. Viime kohtaaminen oli meille ensimmäinen peli ja se oli sekava ottelu. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen arvioi.

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on kulunut kaksi viikkoa. Sen aikana Hokki ei ole kapean pelaajaringin takia päässyt kunnolla harjoittelemaan viisikkopeliä.

– Pelaajatilanne on meillä todella vaikea, me olemme treenanneet todella pienellä ryhmällä, 13-14 miehellä. Hyvin on kuitenkin porukka treenannut ja kaikki tiedostavat, että tässä on koko seurassa vielä rakennusvaihe meneillään. Huomenna olemme liikkeellä vähän vajaalla kokoonpanolla, kun meillä on pieniä vammoja ja poissaoloja.

– Tässä on kuitenkin vielä kaksi viikkoa kauden alkuun ja töitä tehdään sen eteen, että jo ensi viikolla saisimme täydennyksiä joukkueeseen.

Kokoonpanosta ovat sivussa alaraajavamman takia Riku Korhonen ja ylävartalovamman takia Jarkko Heikkinen. Korhonen on sivussa arviolta kuukauden ja Heikkisen tilannetta tarkkaillaan päivittäin.

Heikki Klemetti syötti kaksi maalia edellisessä D-Kiekko-ottelussa. (Kuva: Tuomas Juntunen)

HOKIN KOKOONPANO D-KIEKKOA VASTAAN:

Alex Olkinuora – Oscar Leppänen – Niko Saarenpää
Peter Gápa – Niki Huovinen – Heikki Klemetti
Erno Räisänen – Jesse Niskanen – Tommi Klemetti
Vili Kauppinen – Toni Koskinen

Juho-Ville Kyllönen – Alexander Liulchuk
Jesse Manninen – Micke Niemelä
Olli-Pekka Tuikka

Severi Kinnunen (AM) – Lari Kukkohovi

La 9.9. D-Kiekko – Hokki klo 13.45, Jyväskylä