Hokin harjoituskausi käyntiin D-Kiekkoa vastaan

Kajaanin Hokin harjoituskauden ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina, kun vastaan asettuu Kajaanin jäähallissa D-Kiekko.

– Olemme harjoitelleet nyt kolme viikkoa hyvällä tasolla, mutta vähäisen pelaajamäärän takia emme ole päässeet käymään peliasioita läpi. Parina päivänä tällä viikolla olemme päässeet vähän pelaamaan harjoituksissa, mutta muuten olemme keskittyneet täysin henkilökohtaiseen tekemiseen, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kertoo.

– Aamujäillä on ollut reilut 10 pelaajaa ja illalla noin 15. Viisikkoharjoituksia emme ole vielä pystyneet vetämään lainkaan. Ottelussa seuraammekin lähinnä sitä, miten jokainen pelaaja suoriutuu henkilökohtaisella tasolla ja miten he pystyvät pelaamaan miesten peleissä.

Lauantainen vastus D-Kiekko on pelannut jo kaksi harjoitusottelua ja kaksi ottelua Suomen Cupia. Edellisen kerran jyväskyläläisjoukkue pelasi torstaina, jolloin Jokipojat pudotti D-Kiekon Suomen Cupista luvuin 1–4.

Otteluun Hokki lähtee nuorella joukkueella, josta usealle ottelu tulee olemaan ensimmäinen miesten peli.

– Meillä on nuori joukkue ja pojilla on nyt paikka näyttää meille mitä he osaavat. Monelle heistä tämä on ensimmäinen miesten peli. Pojilla tulee varmasti olemaan paljon vauhtia ja intoa kentällä, Hokki-luotsi arvioi.

Hokin kokoonpanosta lauantaisessa ottelussa puuttuu konkaripuolustaja Jarkko Heikkinen ylävartalovamman takia. Kokoonpanoa täydentävät A-nuorista hyökkääjä Miko Kilpeläinen, puolustaja Konsta Vihonen ja maalivahti Lari Kukkohovi.

Hokin kokoonpano D-Kiekkoa vastaan:

Vili Kauppinen – Oscar Leppänen – Niko Saarenpää
Peter Gápa – Niki Huovinen – Riku Korhonen
Heikki Klemetti – Jesse Niskanen – Tommi Klemetti
Erno Räisänen – Miko Kilpeläinen – Toni Koskinen

Konsta Vihonen – Alexander Liulchuk
Jesse Manninen – Micke Niemelä
Olli-Pekka Tuikka – Juho-Ville Kyllönen

Severi Kinnunen – Lari Kukkohovi

HARKKAPELEIHIN VITOSELLA – KAUSIKORTTILAISET NIMILISTALLA SISÄÄN

Harjoitusotteluihin liput maksavat kaikille viisi euroa. Lipulla pääsee vapaasti joko B-, C- tai seisomakatsomoon.

A-katsomo on varattu kausikorttilaisille, mutta myös A-katsomoon myydään irtolippuja, jotka maksavat 10 euroa.

Puistofestivaalilippu oikeuttaa sisäänpääsyyn päivän otteluun!

HUOM! Uudet kausikortit eivät ole vielä saapuneet, mutta kausikorttilaiset pääsevät sisään hallin sisäänpääsyillä olevien nimilistojen perusteella. Pahoittelemme viivästystä.

Hokki – D-Kiekko lauantaina 26.8. Kajaanin jäähallissa kello 18.30! Tervetuloa tutustumaan uuteen Hokkiin! VAIN KÄTEISMAKSU!