Hokin harjoitusottelut jatkuvat torstaina Kuhmossa – viisi kuhmolaista jäällä

Hokin harjoituskausi jatkuu torstaina Kuhmossa, kun kajaanilaisjoukkue kohtaa toistamiseen Jokipojat. Edellinen kohtaaminen päättyi perjantaina Jokipoikien 5–1-voittoon.

– Saimme viime viikon Jokipojat-ottelusta paljon informaatiota siitä missä mennään joukkueena ja yksittäisinä pelaajina. Se oli tärkeä harjoitustapahtuma meille, niinkuin huominen ottelukin on. Olemme alkuviikon ajan luistelleet kovaa ja tehneet paljon töitä. Huominen peli kruunaa sopivasti tämän viikon, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kommentoi.

– Molemmat joukkueet ovat saaneet lisää jääharjoituksia alle, joten odotan molemmilta joukkueilta enemmän kiekollista peliä.

Hokki-luotsi näkee Kuhmossa pelattavan ottelun tärkeänä osana kainuulaista yhteistyötä.

– Kuhmolla on pitkä jääkiekkohistoria ja siellä on ollut hyvää toimintaa vuodesta toiseen. Vuosien aikana meille on tullut paljon kuhmolaisia pelaajia ja se on erittäin tärkeää kainuulaista yhteistyötä. Sen takia halusimme ehdottomasti päästä pelaamaan juuri Kuhmossa tänä vuonna.

Hokin kokoonpanossa on neljä Kuhmosta lähtöisin olevaa pelaajaa: Juho-Ville Kyllönen, Tuomas Komulainen, Heikki Klemetti ja Tommi Klemetti. Lisäksi Jokipojissa pelaa kuhmolaislähtöinen Tuomas Ahtonen.

Kuhmossa pelattavan Hokki–Jokipojat-ottelun lipunmyynnistä vastaa KuKi HT. Ottelun liput maksavat 5 euroa.

Hokin alustava kokoonpano Jokipojat-otteluun:

Teemu Kemppainen – Tuomas Komulainen – Niko Saarenpää
Jimi Nylund – Jesperi Viikilä – Heikki Klemetti
Erno Räisänen – Jesse Niskanen – Oscar Leppänen
Tommi Klemetti – Miko Kilpeläinen – Markus Still
Arttu Leskinen (13. hyökkääjä)

Alejandro Ramirez – Anton Kokkonen
Henri Kyllönen – Micke Niemelä
Juho-Ville Kyllönen – Eetu Martikainen

Lari Kukkohovi (AM) – Tomi Rautio