Hokin ilme uudistuu – alkuperäinen logo palaa käyttöön!

Kajaanin Hokin uudistuminen jatkuu. Seuralla takavuosina käytössä ollut perinteinen Hokki-logo palaa käyttöön. Logo löytyy tulevana kautena muun muassa seuran pelipaidasta sekä uusista fanituotteista.

§Kajaanin Hokki on perustettu vuonna 1968 ja uusi yhtiö haluaa kunnioittaa Hokin tulevaa 50-vuotista taivalta. Sen vuoksi Hokki pelaa tulevan kauden seuran alkuperäisessä logossa.

Lisäksi Hokki kunnioittaa seuran perinteitä ja kotipaidan väri muuttuu tulevalle kaudelle siniseksi. Vieraspaidan väri pysyy valkoisena. Lisäksi pelipaidoista löytyy vanhoja perinteitä kunniottaen myös punainen raita. Myös housut ja hanskat pysyvät punaisena.

– Hokki Kainuu Oy haluaa kunnioittaa Hokki-nimeä, joka täyttää tulevana kautena 50 vuotta. Haluamme pelata ensi kauden kunnioittaen myös seuran alkuperäisiä värejä, Hokin puheenjohtaja Pasi Halonen kertoo.

Tulevan kauden kotiotteluiden alkamisajat on päätetty. Arkisin ja lauantaisin ottelut alkavat kello 18.30 ja sunnuntaisin kello 16. Mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen. Tulevan kauden otteluohjelman ja sarjajärjestelmän löydät tästä.

Myös kausikortit tulevalle kaudelle ovat nyt myynnissä. Kausikortin hinta on 375 euroa ja se oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin otteluihin (harjoitusottelut, runkosarja, ylempi/alempi jatkosarja, pudotuspelit ja Mestis-karsinnat). Kausikorttilainen saa oman paikan A-katsomosta koko kaudeksi.

Kausikortit ovat tilattavissa Hokin toimistolta laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@hokki.fi.

Niihin kausikorttilaisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä, jotka ostivat kausikortin Kajaanin Edustushokki ry:ltä. He saavat kausikortin myös tulevalle kaudelle samalle istumapaikalle A-katsomoon.

Hokin uusi pelipaita kunnioittaa seuran perinteitä. Kuvassa alustava luonnos tulevan kauden pelipaidasta.