Hokin ja Kärppien yhteistyö jatkuu

Kajaanin Hokin ja Oulun Kärppien välinen yhteistyö saa jatkoa. Seurat ovat solmineet ensi kautta koskevan yhteistyösopimuksen.

Huhtikuussa toista peräkkäistä liigamestaruutta juhlinut Oulun Kärpät ja Mestiksen pronssia voittanut Kajaanin Hokki ovat solmineet ensi kauden kattavan yhteistyösopimuksen. Sopimus mahdollistaa pelaajien vapaan siirtymisen seurasta toiseen ilman erillisiä siirtopapereita.

– Tämä sopimus on loistava asia molemmille seuroille. Teimme tiivistä yhteistyötä Kärppien kanssa jo viime kaudella ja nyt halusimme tehdä virallisen yhteistyösopimuksen. Kärppien nuoret pelaajat saavat kovia miesten pelejä Mestiksessä ja se palvelee molempia seuroja. Tie Oulun ja Kajaanin välillä on kaksisuuntainen, joten myös meidän omille sopimuspelaajille voi mahdollisesti avautua näyttöpaikka Oulun suunnalla, Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen kommentoi.

Myös molempien seurojen valmentajat ovat tyytyväisiä Hokin ja Kärppien väliseen yhteistyösopimukseen.

– Pelaajayhteistyö Kärppien kanssa toimi hyvin jo viime kaudella ja olemme iloisia, että se jatkuu myös ensi kaudella. Tulemme alkavalla kaudella lisäämään myös valmentajien välistä yhteistyötä, jolla pyrimme auttamaan nuoria pelaajia urallaan eteenpäin. Isossa kuvassa molemmilla seuroilla on tavoitteena kasvattaa entistä enemmän pohjoissuomalaisia liigapelaajia, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen näkee.

– Hokki on lähellä sijaitseva hyvä yhteistyökumppani, jossa on erinomainen ja vaativa valmennus. Se on hyvä paikka pelaajille kehittyä ja saada kovia pelejä alle. Yhteistyö palvelee ennen kaikkea pelaajia, mutta myös molempia seuroja, Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki komppaa.

Hokki on solminut alkavalle kaudelle yhteistyösopimuksen myös Suomi-sarjajoukkue IPK:n kanssa.

Kärppien sopimuspelaajiin kuulunut Antti Kalapudas pelasi viime kauden Kajaanissa.

Kärppien sopimuspelaajiin kuulunut Antti Kalapudas pelasi viime kauden Kajaanissa.