Hokin karsintasarjan vierasottelut päätökseen paikallisottelulla

Kajaanin Hokki kohtaa karsintasarjan viimeisessä vierasottelussa Iisalmen Peli-Karhut keskiviikkona. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat tasan viikkoa aiemmin Kajaanissa, jolloin linnapaidat veivät voiton luvuin 2–0. 

Viisi edellistä karsintasarjan otteluaan voittanut Kajaanin Hokki jatkaa karsintasarjan viimeistä viikkoa keskiviikkona, kun linnapaidat matkaavat IPK:n vieraaksi Iisalmeen. Joukkueet ottivat yhteen viimeksi 22.3 Kajaanissa, jolloin Hokki oli vahvempi Niklas Näpin ja Joni Piipposen toisen erän maalien ja Tuukka Smuran nollapelin myötä.

— Karsintasarjan kovin ottelu varmuudella edessä huomenna niin fyysisesti kuin henkisesti. IPK ei ole hävinnyt kotikaukalossaan vielä kertaakaan tässä sarjassa joten haastetta piisaa meille Nälkämaan miehille. Omien vahvuuksien kautta pitää päästä illan juoksuun mukaan ja sen jälkeen pienet asiat, kuten kasetin kestäminen, tulevat ratkaisemaan illan lopullista lopputulosta, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen ennakoi.

Iisalmelaisjoukkue pelasi edellisen kerran lauantaina, kaataen Imatran Ketterän vieraissa luvuin 1–3. Karsintasarjan sarjataulukossa IPK on toisella sijalla viidestä ottelusta keräämillään kymmenellä pisteellä. Tilanne on kuitenkin Janne Sinkkosen ryhmällä tiukka, sillä JYP-Akatemia on vain pisteen iisalmelaisten takana.

Keskiviikon ottelusta kajaanilaisjoukkueesta puuttuu loukkaantumisen takia Samu Pyykkönen. Maalissa aloittaa karsintasarjassa peräti kolme nollapeliä torjunut Tuukka Smura.

Hokki voitti edellisen paikallisottelun 2-0. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Karsintasarjan viimeiset ottelut:

Ke 29.3. IPK–Hokki klo 18.30
Pe 31.3. Hokki–Ketterä klo 18.30