Hokin kolmen ottelun viikko käynnistyy SaPKoa vastaan

Kajaanin Hokin kolmen ottelun viikko käynnistyy keskiviikko-iltana. Kajaaniin saapuu Hokin päävalmentaja Pasi Räsäsen hyvin tuntema SaPKo.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen alkukaudesta. Savonlinnan lokakuisessa illassa kajaanilaisjoukkue oli vahvempi lukemin 4–1. Hokin illan tehomiehenä hääri tuolloin tehot 1+2 tehnyt Joonas Savolainen.

Edellinen viikonloppu oli Hokilta nihkeä. Kahdesta vierasottelusta saaliiksi tuli vain yksi piste. Pasi Räsänen sanookin joukkueen oman pelin olleen alkuviikon ajan huomion keskipisteessä.

– Alkuviikosta ollaan käytetty siihen aikaa, että saisimme pelin samalle kuosille missä se oli ennen taukoa. Viime viikonloppu ei ollut pelillisesti niin hyvä kuin sen olisi pitänyt olla, Räsänen linjaa.

– Olemme yrittäneet saada oikeanlaisen rytmin pelaamiseen. Muistetaan hyökkäysrytmi oikealla lailla, ettei hyökätä liian innokkaasti. Lisäksi kiekollinen peli pitää saada takaisin siihen, että syötöt lähtevät oikeaan aikaan. Sekin menee samaan pelin rytmittämiseen: pitää olla hyvä rytmi hyökkääjien ja puolustajien välillä, Hokki-luotsi kertoo.

Keskiviikon ottelusta Hokilta sivussa ovat Heinolassa lauantaina loukkaantunut Christoffer Seppelin sekä Valtteri Niemi. Lisäksi Daniil Troshin on armeijakiireiden takia sivussa.

Ke 24.11.2021 klo 18.30 Hokki – SaPKo