Hokin toiminta laajenee tapahtuma-alalle – Hokki Events Oy uutena yhtiönä Hokki-perheeseen

Hokki Kainuu Oy:n toiminta laajenee myös jääkiekkokaukalon ulkopuolelle. Uusi tapahtumayhtiö Hokki Events Oy on ostanut Jouko Palorinne Oy:n liiketoiminnan. Kaupan yhteydessä Hokki Events Oy:n nimiin siirtyvät muun muassa Kajaani Fest ja Kekrifest -tapahtumat.

Hokki Kainuu Oy omistaa 100 prosentin osakekannan uudesta tapahtumayhtiöstä.

Uuden tapahtumayhtiön tavoitteena on kehittää Hokin liiketoimintaa uudelle tasolle ja varmistaa Mestis-tason kiekkoilun Kajaanissa myös tulevaisuudessa.

– Hokin puolesta tämä liiketoimintakauppa tuo kaivattua toimintaa ja antaa mahdollisuuden kehittää Hokki Kainuu Oy:n toimintoja halutulle tasolle. Tavoitteena on pitkällä aikavälillä kehittää Hokista Mestiksen kärkiyhteisö, niin urheilullisesti kuin toiminnallisesti, Hokki Kainuun Oy:n varapuheenjohtaja Olli-Pekka Hyyryläinen toteaa.

Hokki Kainuu Oy:n toimitusjohtaja Jouko Palorinne toimii Hokki Events Oy:n promoottorina.

– Hieno homma, että saatiin tämä maaliin nopealla aikataululla. Olin jo pitemmän aikaa etsinyt näille festaritapahtumille leveämpiä hartioita. Tässä tilanteessa kun kysyttiin Hokille toimitusjohtajaksi, niin samassa yhteydessä puhuttiin myös festaritapahtumien liiketoiminnan myynnistä. Pääsimme heti siitä samalle aaltopituudelle, Palorinne iloitsee.

Ensimmäisenä tapahtumanaan Hokki Events Oy järjestää koko kaupungin pikkujoulubileet 3. joulukuuta. Tapahtumassa esiintyvät Dingo, Ikirouta ja Telaketju.

Hokki Events Oy:n hallitus

Puheenjohtaja: Olli-Pekka Hyyryläinen
Hallituksen jäsenet: Jukka Kärnä, Pasi Halonen, Mika Alm, Jouko Palorinne