Hokin valmennustiimi täydentyy

Kajaanin Hokki on täydentänyt valmennustiimiä kahdella henkilöllä. Tulevalla kaudella päävalmentaja Jari Laukkasen apuna toimii Antti Turunen, jonka lisäksi maalivahteja valmentaa Erno Moilanen.

28-vuotias Antti Turunen toimii tulevalla kaudella Hokin apuvalmentajana. Turusen sopimus on yksivuotinen.

Mestiksessä SaPKoa ja HeKiä urallaan edustanut Turunen päätti pelaajauransa keväällä 2011, jonka jälkeen hän toimi kaksi kautta Pelicansin A-junioreiden apuvalmentajana. Päättyneelle kaudella Turunen valmensi Genève-Servetten junioreita Sveitsissä.

– On ilo saada Turunen aisapariksi tulevalle kaudelle. Tämä on askel ylöspäin myös hänen valmentajauralla, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen myhäilee.

Pelaajaurallaan puolustajana pelannut Turunen vastaa tulevalla kaudella Hokin puolustajien peluuttamisesta. Lisäksi Turusella on iso vastuu joukkueen fysiikkavalmennuksessa.

– Laadimme fysiikkaharjoitteet Antin kanssa yhdessä, mutta niiden vetäminen kilpailukauden aikana tulee olemaan vahvasti apuvalmentajan harteilla. Lisäksi Turusella on iso rooli videovalmennuksessa, Laukkanen selventää valmentajakaksikon työnjakoa.

Erno Moilanen maalivahtien avuksi

Hokin valmennustiimi vahvistuu tulevalle kaudella myös maalivahtivalmentajalla. Oulun Kärppien A-junioreiden maalivahtivalmentajana toimiva Erno Moilanen valmentaa tulevalla kaudella Kärppä-vahtien lisäksi myös Hokin maalivahteja.

– Moilanen jatkaa edelleen Kärppien A-junioreiden maalivahtivalmentajana, mutta käy sen työn ohessa valmentamassa maalivahteja Kajaanissa, Laukkanen valoittaa tilannetta.

Moilasella ja Hokki-käskijä Laukkasella on takanaan pitkä yhteinen valmennushistoria sekä Kärppien A-junioreista että Kärppien Liigajoukkueesta. Moilasen Hokki-kuvio ei olisi kuitenkaan ollut mahdollista ilman Kärppien apua.

– Tämä kuvio mahdollistui Kärppien kanssa tehtävän yhteistyön kautta. Erityiskiitokset kuuluvat Kärppien A-junioreiden valmentaja Lauri Mikkolalle ja Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aholle, Laukkanen kiittelee.