Hokin vuosi käyntiin tappiolla

Kajaanin Hokin vuoden ensimmäinen ottelu ei tuonut kajaanilaisjoukkueelle pisteitä, kun Mestiksen sarjakärki SaPKo haki pisteet mukaansa lukemin 0–4.

Kajaanin Hokki aloitti vuoden 2017 kohtaamalla kotonaan Mestiksen piikkipaikkaa hallussaan pitävän SaPKon. Ottelusta ei kajaanilaisjoukkueelle jäänyt käteen pisteitä, kun pässipaidat hakivat täyden pistepotin Kajaanista lukemin 0–4 Matias Lehtosen, Mikko Lahtelan, Rasmus Hämäläisen ja Teemu Lepauksen osumilla.

— Kymmeneen minuuttiin tuli kolme maalia toisessa erässä ja siinähän tämä ilta oli taputeltu. Vierasjoukkue puolusti todella tiiviisti ja maalipaikoille pääsy oli haasteellista. Ei niitä paikkoja ollut hirveästi kaverillakaan, mutta tehokkuus oli hyvää luokkaa kun ottelu piti ratkaista, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

— Ei ihme, että SaPKo on sarjakärjessä, hyvä ja kypsä esitys heiltä. Parhaimmillaan pystyvät liikuttamaan kiekkoa hyvin ja tänään nähtiin myös kuinka hyvin he pystyvät viisikkona puolustamaan kiekonmenetysten jälkeen, Hokki-luotsi kehui keskiviikon vieraita.

Hokki jatkaa otteluitaan lauantaina, kun Kajaaniin saapuu vierailemaan Espoo United.

Hokki joutui taipumaan tappioon sarjakärkeä vastaan.

Maalit:
3.41 0-1 Lehtonen (Lahtela, Salo) VoM
23.12 0-2 Lahtela (Lehtonen, Fonsen)
32.45 0-3 Hämäläinen (Kettunen, Lämsä) YV
33.23 0-4 Lepaus

Torjunnat:
Sami Väliharju 4+12+0=16 (vaihtoon 33.23)
Tuukka Smura 0+0+5=5
Joonas Toivonen 7+6+7=20

Jäähyt:
Hokki 6x2min
SaPKo 4x2min

Seuraava ottelu: Hokki-Espoo United la 7.1