Hokki etsii taitovalmentajaa junioreihin

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry on jääkiekon erikoisseura, jonka toiminnan päämääränä on tarjota liikuntaharrastus sekä luoda pohja läpi elämän jatkuvalle liikunnalle. Kajaanin Junnu Hokki 68 ry on Kainuun ja Pohjois-Suomen jääkiekon ylpeä kasvattajaseura. Seurassamme on yli 500 harrastajaa. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista harraste- ja kilpatoimintaa. Toimintamme on suunnitelmallista ja hyvin toteutettua. Kaveria ei jätetä. Jääkiekkoperheessä on paikka jokaiselle. Yhteisöllisyys on seurassamme tärkeä voimavara.

Olisitko sinä osa kainuulaista kiekkoperhettä?

Tehtävänäsi on lasten aloitusvaiheen urheilutoiminnan ja rekrytoinnin sekä valmennuksen kehittäminen LKK-U12-ikäluokissa seurassamme sekä Kainuun alueella (Vuokatti, Kuhmo ja Suomussalmi). Olet keskeisessä asemassa Kainuun alueen jääkiekkoyhteisön toiminnassa ja kehittämisessä. Käytännössä osallistut joukkueiden valmennustyöhön suunnittelemalla ja ohjaamalla toimintaa jäällä ja jään ulkopuolella. Tulet toimimaan seurojen valmennuspäälliköiden ja valmentajien sekä jääkiekkoliiton aluevalmentajan lisäksi tiiviissä yhteistyössä joukkueiden toimihenkilöiden, pelaajien sekä heidän vanhempiensa kanssa.

Arvostamme sinussa:

  • Hyviä sosiaalisia taitoja työskentelyssä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa
  • Olet motivoitunut, positiivinen ja innokas kehittämään toimintaa
  • Liikunta-alan tutkintoa
  • Kykenet itsenäiseen työhön ja olet organisointikykyinen
  • Hallitset tietotekniset perustaidot
  • Halu sitoutua pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen kehitystyöhön

Työ edellyttää lisäksi:

  • Omaa autoa
  • Työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin

Valintatilanteessa osaamisen mittarina käytetään Suomen Jääkiekkoliiton valmennusosaamisen arviointikriteeristöä (painopisteenä lasten valmennus), jossa korostuvat mm. laji- ja urheiluosaaminen sekä kehittymishakuisuus.

Taitovalmentajan työsuhde alkaa 1.8.2021 tai erikseen sovittuna aikana. Työsuhde on määräaikainen (2021–2024) ja sidottu Suomen jääkiekkoliiton vuosille 2021–2024 myöntämään taitovalmennuksen tukirahaan.

Työtehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja vaaditaan lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen puheenjohtaja@junnuhokki.fi. Hakuaika päättyy 30.4.2021 klo 23 tai välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa: Janne Karjalainen, puheenjohtaja@junnuhokki.fi