Hokki Hermeksen vieraaksi keskiviikkona

Kajaanin Hokki matkaa harjoituskautensa viimeiseen vierasotteluun keskiviikkona, kun linnapaidat kohtaavat Hermeksen Kokkolassa. Levännyt vierasjoukkue pyrkii saamaan hyvän viimeisen viikon ennen Mestis-kauden alkua. 

Hokin harjoituskauden loppu häämöttää, kun joukkue pelaa toiseksi viimeisen harjoitusottelunsa keskiviikkona Hermestä vastaan. Harjoituskauden kuudesta aikaisemmasta ottelusta Hokki on napannut vakuuttavat viisi voittoa.  Joukkue sai viime viikon ladata akkujaan, kun sillä ei ollut yhtään ottelua. Hermeksen harjoituskauden saldona on 6-4-voitot JYP-Akatemiasta ja JHT:sta, sekä 6-3-voitto ruotsalaisesta HC Vännäksestä. Lisäksi joukkue on hävinnyt Sportille kerran ja kahdesti KeuPalle.

— Tässä vaiheessa neljän päivän jäältä poissaoleminen on kohtalaisen pitkä aika pelaajille. Maanantain aamujää meni totutellessa, mutta iltajäällä näkyi levon tuottama raikkaus jalanliikkeessä ja muussakin tekemisessä. Toivottavasti tämä sama raikkaus näkyy huomenna peli-ilmeessä, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

— Pelaajien mielissä alkaa varmasti olemaan jo se, että viikon päästä pelataan pisteistä. Uskoisin, että pelaajilla on motivaatio kohdallaan näihin viimeisiin harjoitusotteluihin sarjan alkamisen takia. Hyvä tilanne valmentajalle sinänsä, kun ei tarvitse pelaajia psyykata peliä varten, jatkaa Laukkanen.

Otteluun Hokki pääsee likimain parhaalla kokoonpanollaan, kun edellisen Jokipojat-ottelun sivussa ollut Christoffer Seppelin palaa joukkueen kokoonpanoon. Pitkäaikaisloukkaantuneen Jarkko Harjulan lisäksi Hermes-otteluista sivussa on Heikki Klemetti, joka on pienen vamman takia lepuutusvuorossa tämän viikon ajan.

— Omalta joukkueelta odotan peliin jatkuvuutta, hyökkäyksestä puolustukseen ja puolustuksesta hyökkäykseen mennessä. Vastustajan pelaamistavan näkee itse ottelussa, mutta itse pyrimme kehittämään pelin jatkumoa. Aiemmissa otteluissa on ollut hyviä hetkiä, mutta myöskin sellaisia joissa pelin virtaus on katkeillut. Jatkumon saaminen peliin tulee olemaan isona teemana huomenna ja myös perjantaina, päättää Laukkanen.