Hokki isännöi Jokipoikia

Keskiviikkona Kajaanissa nähdään paikallistaistelu, kun Hokkia vastaan asettuu Jokipojat. Joukkueet kohtasivat toisensa sarjan avauskierroksella, jolloin Hokki oli parempi voittolaukauskisan jälkeen luvuin 5-4. 

Mestiksen piikkipaikalla oleileva Hokki kohtaa keskiviikkona sarjan neljättä paikkaa miehittävän Jokipojat. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kymmenen ottelua, joista Hokki on kaapinut itselleen kasaan seitsemän pistettä enemmän kuin vierailevat joensuulaiset. Keskiviikkoiseen Jokipojat-otteluun Hokki joutuu kuitenkin lähtemään ilman kultakypärä Markus Piispasta, joka siirtyi kahden viikon lainapestillä Oulun Kärppien riveihin.

— Kolmesti olemme jo Jokipojat kohdanneet, pari kertaa harjoitusotteluissa ja kerran sarjaottelussa. Hyvin luisteluvoimainen joukkue tulee vastaan, luistelupelissä pitää pärjätä jos meinataan selvitä hengissä huomisesta. Sen osalta on melko selkeä sapluuna ottelun alustavan käsikirjoituksen suhteen, arvioi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Lukuunottamatta Piispasen Kärppä-lainaa ja Aku Kestilän paluuta linnapaitaan, on Hokin kokoonpanotilanne pysynyt samana. Sairaslistalla jatkaa edelleen Heikki Klemetti, jonka lisäksi Jarkko Harjula on myös sivussa.

— Terveystilanne pysyy samana mitä se on ollut. Klemetti jatkaa sairaslistalla. Harjula sen sijaan sai IPK:n paidassa sunnuntaina jotain iskua ylävartaloon. Nyt Harjula ei ole käytettävissä eri vamman takia kuin aiemmin. Käytännössä meillä on käytössä 12 hyökkääjää ja kaikki 8 pakkia on terveenä. Hyökkäyspäässä on tällä hetkellä tilanne sellainen, että ei ole hirveästi kilpailua pelipaikoista, kommentoi Laukkanen kokoonpanotilannetta.

Tuukka Smura jatkaa keskiviikkona aloittavana maalivahtina.

Tuukka Smura jatkaa keskiviikkona aloittavana maalivahtina.

Hokki-Jokipojat Kajaanin jäähallissa keskiviikkona 21.10 kello 18.30.