Hokki isännöi KeuPa HT:ta keskiviikkona

Kajaanin Hokki saa keskiviikkona vieraita Keuruulta, kun Ville Niemisen johdattama KeuPa HT saapuu Kajaaniin.

Hokki pyrkii olemaan tyly isäntä, kun tällä kaudella viidestä ottelusta kaksi voittoa napannut keuruulaisjoukkue saapuu Kajaanin keskiviikko-iltaan. Viime viikonloppuna Hokki haki Jukurien vieraana itselleen kaksi pistettä Michal Kristofin jatkoaikamaalilla. KeuPa taasen hävisi ensin Kiekko-Vantaalle, mutta voitti lauantaisessa ottelussaan Jukurit lukemin 4-2.

— KeuPa on nimellisesti ainakin vahvistunut viime kaudesta. Tietenkin täytyy olla vakuuttunut edellisestä ottelusta, kolmen pisteen ottaminen Jukureista on miltä tahansa joukkueelta tässä sarjassa hyvä suoritus, arvioi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Erityistä mielenkiintoa KeuPan joukkueesta on herättänyt sen päävalmentaja, kun viime kauteen uransa kaukalossa päättänyt tamperelainen kiekkolegenda Ville Nieminen siirtyi joukkueen penkin päähän. Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen ei kuitenkaan ajattele vastustajan päävalmentajaa.

— Nieminen on tehnyt varmasti hyvää ja laadukasta työtä, sillä KeuPa on ihan alusta asti pelannut voittavaa jääkiekkoa. En ole turhaan kuitenkaan lähtenyt ajattelemaan sitä kuka toista joukkuetta valmentaa, sillä pelaajat sen ottelun pelaavat, kommentoi Laukkanen.

Joni Piipponen ei tule pelaamaan keskiviikkona loukkaantumisensa takia.

Joni Piipponen ei tule pelaamaan keskiviikkona loukkaantumisensa takia.

Hokin kokoonpanosta puuttuu Kärppien mukaan palannut Aku Kestilä. Lisäksi Joni Piipponen ja Heikki Klemetti ovat loukkaantuneet, eivätkä ole pelikunnossa tulevien viikkojen aikana. Positiivisena uutisena on kuitenkin alkukauden huilanneen Tuukka Smuran paluu kokoonpanoon.

Hokki-KeuPa HT Kajaanin jäähallissa keskiviikkona 30.9 18.30