Hokki iskee uudistuneen RoKin kimppuun

Kajaanin Hokin harjoituskauden ottelut jatkuvat torstai-iltana, kun Rovaniemen Kiekko saapuu Kajaaniin.

Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen kertoo joukkueen alkuviikon harjoitusohjelman muuttuneen hieman neljän pelaajan oltua karanteenissa.

– Tässä on kaiken näköistä sattunut. Maanantaista asti on käyty ihan perusasioita, kamppailupelaamista ja sen tapaista läpi. Vähän rikkonainen viikko, kun jäällä on määrällisesti ollut vähän porukkaa. Siitä huolimatta viikko on ollut hyvää tekemistä ja olemme saaneet harjoiteltua asioita, joita harvemmin tulee koko ryhmällä harjoiteltua, Räsänen puntaroi.

– Tänään päästiin vähän viisikkotoimintaan, siinä mielessä voi ihan hyvillä fiiliksillä lähteä huomiseen peliin.

RoKi tulee Kajaaniin uudessa komennossa, kun Imatran Ketterän peräsimessä menestystä nauttinut Maso Lehtonen siirtyi napapiirille.

– Masolla on uusi haaste ja hän lähtee vähän luomaan RoKiin uudenlaista kulttuuria, kuten hän teki Imatralla. Tietyllä tavalla mielenkiintoinen haaste. On mielenkiintoista nähdä, onko Maso vaihtanut peliään Imatran ajoilta vai haluaako hän RoKista samanlaisen kuin mitä Ketterä pelasi?

Torstain ottelusta Hokin kokoonpanosta puuttuvat Christoffer Seppelin, Eetu-Santeri Koivunen, Daniil Troshin, Ville-Valtteri Mustonen ja Joonas Savolainen. Lopulliset ketjukoostumukset selviää pelipäivän aamulla.

Otteluinfo Hokki–RoKi to 26.8. klo 18.30

Lippuja voi ostaa netistä, toimistolta arkisin klo 10–14 tai jäähallin lippuluukulta. Liput 10/5e, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Kausikortit

Kausikortit ovat voimassa normaalisti. Aiemmilla kausilla käytössä olleet kortit ovat päivitetty etänä.

Kioskit ja pub

Kioskit ovat toiminnassa normaalisti.

Pub toimii harjoitusotteluissa poikkeuksellisesti Hokkiklubin tiloissa. Asiakkaat ostavat juoman klubin tiskiltä ja juomia on mahdollista nauttia aitiossa. Kulku klubille tapahtuu päätykatsomon puoleisesta ovesta.

Nettilähetys

Ottelu on nähtävissä nettilähetyksenä Kainuun Sanomien tilaajille! Ennen peliä on mahdollista aktivoida koetilaus KS:n sivuilla. Ottelun selostaa Jussi Heikkinen. Ottelusta tulee maalikooste Hokin YouTube-kanavalle.

Ohjepaketti katsojalle:

– Sisätapahtumia järjestettäessä edellytetään turvavälejä. Lisäksi edellytämme kasvomaskien käyttöä.
– Katsoja itse valitsee turvallisen paikkansa.
– Vältä osallistumista, jos tunnet olevasi sairas.
– Huomioithan turvavälit ottelutapahtumaan saapuessa, sen aikana ja sieltä poistuttaessa.