Hokki iskee viidennen kerran IPK:n kimppuun

Kahdeksan ottelun pisteputkessa joulutauolle siirtynyt Kajaanin Hokki palaa tositoimiin keskiviikkona kohtaamalla paikallisvastustaja IPK:n vieraissa. Ottelu on joukkueiden viides kohtaaminen runkosarjassa.

Kajaanin Hokki palaa joulutauolta paikallisottelun merkeissä, kun linnapaidat saavat vastaansa IPK:n viidettä kertaa runkosarjan aikana. Joukkueiden voitot aikaisemmista kohtaamisista ovat tasan 2-2, kun molemmat joukkueet ovat voittaneet kotiottelunsa.

— Meidän ensimmäinen Iisalmen peli oli kaikilta osilta heikko. Toinen käynti oli hyvä ottelu tasaviisikoiden osalta, mutta sen IPK käänsi itselleen vahvalla ylivoimapelaamisella. Nyt on kolmas käynti edessä, jos saadaan oma erikoistilanne- ja tasaviisikkopelaaminen parhaaseen kuosiin, on meillä mahdollisuus hakea pisteitä mukaan, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

Edellisen Iisalmessa pelatun ottelun jälkeen Hokki on onnistunut kasvattamaan pistepussiaan vieraissa hyvällä tahdilla. 15 tarjolla olleesta pisteestä linnapaidat ovat ottaneet mukaansa 11. Muutenkin Hokin otteet ovat viime aikoina olleet hyviä, sillä kajaanilaiset ovat päässeet pisteille kahdeksassa edellisessä ottelussa.

— Tiedetään tarkalleen miten IPK pelaa ja silti molemmissa peleissä he ovat pystyneet tekemään meitä vastaan viisi maalia. Meidän pitää saada heidän tehtyjen maalien määrä pienemmäksi ja sitä kautta lähteä sitä omaa peliä viemään, Hokki-luotsi lisää.

Hokin kokoonpanossa nähdään pari muutosta joulutaukoa edeltäviin otteluihin. Sivussa IPK-ottelusta ovat Risto Mattila, Niklas Näppi, Heikki Klemetti ja Tuukka Smura.

Sakari Turtianen vastasi Hokin avausmaalista edellisessä IPK-ottelussa.

 

IPK-Hokki ke 28.12
Hokki-IPK pe 30.12