Hokki ja Avedia yhteistyöhön

Mestiksessä pelaava Kajaanin Hokki ja kajaanilainen media-alan yritys Avedia ovat solmineet yhteistösopimuksen. Avedian päällimmäinen tehtävä on kuvata ja livestreamata Hokin kotipelit MestisTV:lle. Toimenkuvaan kuuluu myös lehdistötilaisuuksien ja pelaajahaastetteluiden kuvaaminen, ottelutapahtumassa musiikin soittaminen sekä valokuvaaminen. Lisäksi yritys hoitaa Hokin muuta mediaa tarpeiden mukaisesti. Mutta mikä ihmeen yritys tämä Avedia sitten on?

– Avedia on nuori kajaanilainen media-alan yritys, joka aloitti toimintansa viime vuonna Nuori Yrittäjyys -ohjelmasta. Alunperin tarkoitus oli perustaa vain vuoden ajaksi ”harjoitusyritys”, mutta siinä toimiminen oli lopulta meille kaikille niin hyvä kokemus, että me halusimme jatkaa toimintaa, toteaa Avedian toimitusjohtaja Katja Ritvanen.

Kajaanilaisyriksessä odotetaan jo innolla tulevaa kautta.

– Olimme jo alunperin todella kiinnostuneita tästä mahdollisuudesta ja lopulta me päätimme lähteä tähän mukaan. Meillä on kasassa todella hyvä porukka ja odotamme kaikki innolla tulevaa kautta, Ritvanen jatkaa.

Myös Hokin kehityspäälikkö Juha Juntunen on tyytyväinen syntyneeseen yhteistyösopimukseen.

– Odotan suurella innolla uuden mediatiimin kanssa työskentelyä. Meillä on Hokin puolella asetettu suuret odotukset uudelle mediatiimille. Tapa jolla Avedian poppoo oli valmiina tarttumaan tähän haasteeseen ja ennen kaikkea se aito innostus tehtävää kohtaan on ollut erittäin hienoa huomata. Osa mediatiimiläisistä suorittaa vieläpä työssäoppimisjakson Hokissa, joka tulee vahvistamaan huomattavasti meidän markkinointitiimin iskukykyä.

Uudelle mediatiimille onkin povailtu MestisTV:n ja ottelutapahtuman lisäksi paljon muitakin tehtäviä Hokin organisaatiossa.

– Ehkä jopa yleisölle heillä on muutama yllätys takataskussa, Juntunen heittää.

Myös viime lokakuussa virallisesti toiminnan aloittanut Avedia lähtee yhteistyöhön kovin tavoittein.

– Me halutaan, että Kajaaniin tulee Suomen paras MestisTV. Haaste on kova, mutta siihen me halutaan tähdätä. Tästä tulee hyvä kausi sekä Hokille että meille, Ritvanen lupaa.

avedia-1024x768

Hokin kehityspäällikkö Juha Juntunen ja Avedian toimitusjohtaja Katja Ritvanen löivät kättä päälle uuden yhteistyösopimuksen syntymisen johdosta.