Hokki ja Haka järjestevät Liiku lauantaina -tapahtuman – molempien kotiotteluihin ilmainen sisäänpääsy!

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava Kajaanin Hokki ja jalkapallon Kakkosessa pelaava Kajaanin Haka järjestävät yhdessä Liiku lauantaina -tapahtuman lauantaina 30. syyskuuta.

Haka pelaa sarjakauden viimeisen ottelun lauantaina kello 14 alkaen ja Hokin kotiottelu alkaa kello 18.30. Molempiin tapahtumiin on yleisölle vapaa pääsy. Hakan ottelun puoliajalla Liikuntakeskus Iso Hoo liikuttaa ihmisiä taukojumpalla.

– Idea lähti yhdessä Hakan puheenjohtaja Jarmo Anttosen kanssa, jonka kanssa me mietimme, miten voisimme liikuttaa ihmisiä. Haluamme tuottaa ihmisille liikunnallista riemua raikkaassa syysilmassa, oli se sitten lenkkeilyä, marjastusta tai katsomalla urheilua paikan päällä, Hokin puheenjohtaja Pasi Halonen taustoittaa tapahtuman syntyä.

Ilmaisen tapahtuman yleisölle mahdollistavat yhteistyökumppanit.

– Kesä- ja talvilajien yhteistyökumppanit ovat yhdessä mahdollistamassa tätä tapahtumaa. Jo tässä vaiheessa suuri kiitos kuuluu heille, sillä he ovat lähteneet tähän tapahtumaan hienosti mukaan, Anttonen iloitsee.

Hakan puheenjohtaja Jarmo Anttonen (vas.) ja Hokin puheenjohtaja Pasi Halonen haluavat tuottaa kainuulaisille liikuntaeläymksiä tulevana lauantaina.

Hakan ottelussa panoksena on sarjapaikka Kakkosessa. Haka on tasapisteissä KuFu98:n kanssa, joka on tällä hetkellä kiinni viimeisessä säilyjän paikassa. Voitolla Hakalla on hyvät mahdollisuudet säilyä myös tulevalla kaudella Kakkosessa, tasapelillä Hakan toiveet ovat KuFu98:n tappion varassa ja tappiolla Haka putoaa Kolmoseen.

– Meillä on ottelussa valtavat panokset. Tarvitsemme kaikki kannustusjoukot taakse, Anttonen sanoo.

Myös jäähallissa on luvassa laadukas kiekkoilta, sillä Hokki kohtaa sarjan ennakkosuosikiksi nostetun Nokian Pyryn.

– Kainuulaisten on nyt mahdollista tulla tutustumaan, miten vauhdikasta ja viihdyttävää kiekkoa Suomi-sarjassa pelataan. Moni viime sunnuntaina JHT-ottelussa paikalla ollut on tullut kehumaan ottelun viihdearvoa, Halonen kertoo.

Liiku lauantaina -tapahtuman aikataulu:

Haka–VIFK kello 14
Iso Hoon taukojumppa noin kello 14.45
Hokki–Pyry kello 18.30