Hokki ja KalPa yhteistyöhön

SM-liigaseura KalPa ja Mestiksessä pelaava Kajaanin Hokki ovat solmineet jääkiekkokautta 2013-2014 koskevan yhteistyösopimuksen.

Yhteistyösopimus tarjoaa nuorille KalPa-pelaajille mahdollisuuden hakea tuntumaa Mestiksestä ja vastaavasti Hokki-pelaajille mahdollisuuden tavoitella paikkaa SM-liigasta.

– Hokin kanssa olemme jo pitkään keskustelleet yhteistyöstä ja nyt tuli hyvä hetki sen aloittamiselle. Meillä on tarve saada lupaaville nuorille pelaajille väliporras Nuorten SM-liigan ja SM-liigan väliin ja nyt yhteistyö Hokin kanssa antaa siihen hyvät edellytykset, kertoo KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

– Aloitettavassa yhteistyössä seurojen valmentajat tulevat olemaan keskeisessä roolissa kun pelaajien liikkumista seurojen välillä suunnitellaan, Kapanen toteaa.

Hokin osto- ja myyntipäällikkö Esa Sirviön mukaan yhteistyön vuoteen KalPan kanssa lähdetään positiivisin odotuksin ja Sirviö näkee, että yhteistyö on Hokin kannalta tärkeää.

– Kun on yli 50 runkosarjan ottelua kaudessa ja kolmen ottelun viikkoja, niin on tärkeää, että voi kääntyä yhteistyökumppanin puoleen. KalPassa on varmasti Hokki-tyylisiä, kunnianhimoisia ja uralleen nostetta hakevia pelaajia, jotka ovat valmiita hyppäämään kaukaloon.