Hokki ja Kärpät jatkavat yhteistyötään – Sami Väliharju Hokkiin

Kajaanin Hokin ja Oulun Kärppien välinen yhteistyö saa jatkoa. Seurat ovat solmineet ensi kautta koskevan yhteistyösopimuksen. Samalla maalivahti Sami Väliharju siirtyy lainalle Hokkiin.

Viime kaudella Mestiksessä hopealle sijoittunut Kajaanin Hokki ja liigassa pronssia napannut Oulun Kärpät jatkavat yhteistyötään. Sopimus mahdollistaa pelaajien vapaan siirtymisen seurasta toiseen ilman erillisiä siirtopapereita. Samalla Hokissa viime kauden lopussa Kärpistä lainalla ollut 19-vuotias maalivahti Sami Väliharju siirtyy yhteistyösopimuksen piirissä tulevaksi kaudeksi lainalle Kajaaniin.

— Joukkueiden välinen yhteistyö on toiminut loistavasti. Kuten viime vuonnakin nähtiin, pelaajaliikenne toimii molempiin suuntiin, me olemme pystyneet tarjoamaan Kärppien nuorille pelaajille kovia miesten pelejä kasvualustana ennen liigaympyrään siirtymistä. Toiseen suuntaan meiltä pääsivät Aleksi Mäkelä, Antti Lehtonen, Markus Piispanen ja Miska Humaloja pelaamaan Oulussa liigaotteluita. Kiitokset Kärpille, että hyvin toimiva yhteistyö voi jatkua myös ensi kaudella samankaltaisena, kommentoi Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen.

— Yhteistyö seurojen välillä on ollut erittäin hyvää. Meidän pelaajat ovat ottaneet askeleita eteenpäin urallaan Jari Laukkasen alaisuudessa. Viime kaudella nähtiin myös, miten Miska Humaloja tuli Kärppiin ja jatkaa myös ensi kaudella joukkueessa. Tämä on kahden suunnan katu, jossa molemmat seurat ovat hyötyjinä, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

– Yhteistyö jatkuu samankaltaisena myös ensi kaudella, mistä kiitos Hokin suuntaan, jatkaa Aho.

Viime kaudella Hokissa pelannut Sami Väliharju pelaa myös ensi kaudella Kajaanissa.

Viime kaudella Hokissa pelannut Sami Väliharju pelaa myös ensi kaudella Kajaanissa.