Hokki ja Onnela järjestävät Kiekkoillan marraskuussa!

Kajaanin Hokki ja Kajaanin Onnela järjestävät yhteistyössä Kiekkoillan lauantaina 18. marraskuuta. Hokki pelaa kotiottelun tämänhetkistä sarjakakkosta Porvoon Huntersia vastaan kello 18.30 ja jälkipelit puidaan Onnelassa kello 21–04.

Sisäänpääsy Onnelaan on 6 euroa. Tapahtuman lipputulot menevät lyhentämättömänä Hokille. Hunters-pelin ottelulipun ostaneet sekä Hokin kausikorttilaiset saavat poikkeuksellisesti myös lauantai-iltana After Dark -rannekkeen kello 24:een saakka.

– Hokki Kainuu Oy -yhtiön tavoitteena on tehdä uudenlaista ja interaktiivista toimintaa yhteistyökumppaneiden kanssa. Iso kiitos kuuluu Onnelalle, jonka kanssa olemme kehittäneet tällaisen mahtavan tapahtuman, Hokin toimitusjohtaja Vellu Kolehmainen iloitsee.

– Olemme todella kiinnostuneita tekemään myös jatkossa tämänkaltaisia tapahtumia yhteistyökumppaneiden kanssa. Otamme mielellämme myös uusia ideoita vastaan, Kolehmainen jatkaa.

NHL-turnausta, tietovisaa, pöytälätkää…

Kiekkoillassa järjestetään NHL 18 -turnaus Play Station 4 -konsolilla. Turnaukseen pääsee mukaan 16 ensimmäistä. Ilmoittautumiset 10. marraskuuta klo 14 mennessä osoitteeseen toimisto@hokki.fi. Osallistumismaksu on 10 euroa. Turnaus järjestetään playoff-muotoisena, jossa otteluiden voittajat etenevät jatkoon.

Turnaus alkaa heti kun ovet on avattu eli noin kello 21.15. Turnauksen parhaat palkitaan upeilla palkinnoilla. Palkintoina ovat NHL 18 -konsolipeli, Hokin loppukauden kausikortti sekä yllätyspalkintoja.

Hokki järjestää urheiluaiheisen tietovisan kello 23 alkaen. Kokoa oma 1–5 hengen joukkue ja osoita urheilutietämyksesi. Voittaja palkitaan Hokin fanituotteilla ja yllätyspalkinnolla.

Onnelassa on Kiekkoiltana myös kaksi pöytälätkäpeliä, jossa voit haastaa kaverisi kiekkomittelöön.

– Tämä tapahtuma sopii kaikenikäisille ja mainiosti myös yrityksille, jotka voivat ostaa lippupaketin tapahtumaan, Kolehmainen toteaa.

Kysy tarjous ryhmällesi: Esa Sirviö 0440 534 888.