Hokki järjestää Lätkäillan 14.4. Onnelassa – musiikista vastaa DJ Amanda Harkimo!

Kajaanin Hokin ja Kajaanin Onnelan Lätkäillat saavat jatkoa myös keväällä. Lätkäilta järjestetään Onnelassa lauantaina 14. huhtikuuta kello 22–04.

Tapahtumassa esiintyjänä toimii DJ Amanda Harkimo, joka vastaa illan musiikista. Sisäänpääsy Onnelaan on 7 euroa. Tapahtuman lipputulot menevät lyhentämättömänä Hokille.

– Syksyn tapahtuma oli onnistunut ja järjestelyt Onnelan kanssa sujuivat erinomaisesti, joten meidän oli helppo jatkaa yhteistyötä myös kevään osalta, Hokin toimitusjohtaja Vellu Kolehmainen iloitsee.

Lätkäilta on osa uuden Hokki-yhtiön strategiaa, jossa yhteistyökumppanit otetaan paremmin huomioon, ja Hokki saadaan ihmisten lähettyville ympärivuotisesti.

– Hokki Kainuu Oy:n tavoitteena on laajentaa yritystoimintaa myös jääkiekon ulkopuolelle. Syksyn Oktoberfest ja Lätkäillat ovat näistä hyviä esimerkkejä ja jatkoa tämänkaltaisille tapahtumille on luvassa.

– Nämä tapahtumat palvelevat yhteistyökumppaneiden tarpeita ja tuottavat elämyksiä meidän kannattajille sekä kajaanilaisille yleisestikin.

NHL-turnaus, lämärikisa ja huutokauppa…

Viime Lätkäillan tapaan Onnelassa järjestetään NHL18 -turnaus Play Station 4 -konsolilla. Turnauksen palkintona on Hokin kausikortti kaudelle 2018–2019 sekä Onnelan yllätyspalkinto. Ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla toimisto@hokki.fi. Osallistumismaksu on 10 euroa.

Alakerrassa järjestetään lämärikisa, jossa illan kovin lämäri palkitaan Onnelan Star VIP:llä, jonka arvo on 1000 euroa.

Lätkäillassa järjestetään myös huutokauppa, jossa myytävät tuotteet julkaistaan myöhemmin.