Hokki järjestää Puistofestivaalit Oktoberfestien hengessä!

Hokki, Kivikylä ja Puisto järjestävät yhteistyössä Oktoberfest-henkiset Puistofestivaalit perjantaina 11. elokuuta kello 18–23!

Puistofestivaalit järjestetään keilakeskus Puiston viihtyisissä tiloissa. Tapahtumassa livemusiikista vastaa T.Kärkkäinen & Poing Poing -yhtye. Tapahtuma on K-18.

– Kajaanissa on ollut tilausta tämän tyyppiselle tapahtumalle elokuussa, jossa on livemusiikkia ja hyvää ruokaa, Hokki Kainuu Oy:n puheenjohtaja Pasi Halonen taustoittaa.

– Tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne. Puistossa on loistavat olosuhteet järjestää tällainen tapahtuma ja tulevaisuudessa tapahtumaa on mahdollisuus laajentaa ja kehittää entisestään esimerkiksi jalkapallokentälle, Halonen jatkaa.

Pääsyliput:
– Aikuiset 15 €
– Opiskelijat/eläkeläiset 10 €
– VIP-lippu 30 € (sis. 15 € arvoisen ruoka-annoksen)

Lippu sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan sekä Kivikylän tarjoaman Oktoberfest-henkisen makkaramaistiaisen. Pääsylippu oikeuttaa myös sisäänpääsyn Hokin ensimmäiseen harjoitusotteluun. Lisäksi lippu oikeuttaa -10 % alennukseen keilauksen ratamaksusta.

Ennakkomyyntipisteet: Puistobowling (Lönnrotinkatu 1). Lippuja myydään myös paikan päältä.

Ennakkomyynti yrityksille: Esa Sirviö 0440 534 888. Lippuja voi myös ennakkotilata sähköpostilla osoitteesta toimisto@hokki.fi.

Kaikkien pääsylipun ostaneiden kesken arvotaan myös Hokin kausikortti seisomakatsomoon, Puiston 50 euron lahjakortti, Kivikylän 50 euron arvoinen lahjakortti sekä muita yllätyspalkintoja.

Haasta Hokin pelaajat lämäri- ja puttikisassa!

Tapahtumassa paikalla on myös Hokin pelaajia. Heitä voi haastaa minigolf-radalla järjesttävässä puttikisassa ja sekä pihalla järjestettävässä lämärikisa.

Kaikkien lämärikisaan osallistuneiden kesken arvotaan Hokin fanipaita joukkueen nimikirjoituksilla.

Tapahtumassa ei ole säävarausta. Pihalle pystytetään 16×4-metrinen teltta.

Hokki-legenda Heikkisen aito mestaruuspaita huutokaupataan

Kajaanin oma huutokauppias Epi Sirviö pitää huutokaupan kello 22 alkaen. Ennakkotarjouksia otetaan vastaan sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hokki.fi.

Huutokauppalistaa:
– Jarkko Heikkisen #95 aito valkoinen pelipaita, Hokin mestaruuskausi 2006–2007.
– Antti Halosen maila, TPS:n mestaruuskausi 2009–2010, mailassa Halosen, päävalmentaja Kai Suikkasen ja Hokki-ketju Jarkko Hattunen–Marko Virtala–Antti Erkinjuntti nimikirjoitukset.
– Jari Viuhkolan maila, Kärpät kausi 2007–2008.
– Hokin aito kultainen kypärä.

Lisätietoja tapahtumasta:
Hokki Kainuu Oy:n puheenjohtaja, Pasi Halonen 040 068 5273
Hokki Kainuu Oy:n toimitusjohtaja, Veli Kolehmainen 040 560 1563
Puistobowling toimitusjohtaja, Timo Honkila 040 053 4673