Hokki järjestää #voitonnälkää -seminaarin Kajaanissa 9.5. – luennoitsijoina iso liuta huippunimiä!

Hokki Kainuu Oy järjestää #voitonnälkää -seminaarin keskiviikkona 9.5.2018, eli päivää ennen helatorstaita. Seminaari järjestetään Scandic Kajanuksen juhlatiloissa kello 8.30–15.00.

Päivän teemoina ovat muun muassa johtajuus, myynti ja yrittäminen.

Seminaarin luennoitsijoina toimivat Harri Suutari (hallitusammattilainen), Teemu Määttä (Critical Force Oy), Mika Pesonen (OP-ryhmä) sekä Mato Valtonen (Sleepy Sleepers).

Myös entinen kiekkoilija Antti Halonen kertoo tarinansa, kuinka hän ponnisti Kainuusta ammattilaiseksi.

– Kainuussa nähdään harvoin näin kovia luennoitsijoita. Muualla Suomessa tämänkaltaisiin seminaareihin pääsylippu voi maksaa jopa 400–500 euroa, Hokin toimitusjohtaja Vellu Kolehmainen kertoo.

– Tämä on yksi Hokin 50-vuotisjuhlavuoden tapahtumista, ja samalla myös yksi mahdollisuus kehittää omaa ja muiden yritysten liiketoimintaa.

Mato Valtonen luennoi maailman muuttumisesta.

Päivän alustava ohjelma:

8.30 Aamupala, Scandic Kajanus
9.15 Päivän avaus, Veli Kolehmainen (Hokki Kainuu Oy)
9.30 Ajatuksia johtamisesta, Harri Suutari (hallitusammattilainen)
10.30 Kainuusta ammattilaiseksi, Antti Halonen (ex-ammattikiekkoilija)
10.50 Kainuulainen yrittäjätarina, Teemu Määttä (Critical Force Oy)
11.30 Lounas, Scandic Kajanus
12.30 Social Selling, Mika Pesonen (OP-ryhmä)
13.30 Kahvitauko
13.50 Maailma muuttuu, pysymmekö mukana? Mato Valtonen
15.00 Tilaisuuden päättäminen

Liput tapahtumaan maksavat 170 euroa. Hintaan sisältyy pääsylippu + ruokailut ja kahvit Scandicin tiloissa. Liput ovat noudettavissa seminaaripäivänä Scandicin tiloista.

Mukaan mahtuu 150 ensimmäistä.

Tilaukset:
toimisto@hokki.fi
Esa Sirviö 044 053 4888

Esittelyssä Luennoitsijat:

Mato Valtonen

Markku ”Mato” Valtonen, 63, on tehnyt pitkän musiikkiuran muun muassa Sleepy Sleepersin ja Leningrad Cowboysin keulakuvana. Valtonen on myös pitkän linjan luennoitsija, ja hänet on palkittu muun muassa Speakersforumin asiakkaiden valitsemana Vuoden Puhujana vuonna 2008.

Harri Suutari

Kajaanilainen Harri Suutari, 59 on pitkän linjan hallitusammattilainen ja metsätalousyrittäjä, joka työskentelee nykyään Componenta Oyj:n toimitusjohtajana. Aiemmin hän on ollut myös sekä Alma Median hallituksen puheenjohtaja sekä Ponsse Oyj:n ja PKC Group Oyj:n toimitusjohtajana.

Teemu Määttä

Kajaanilainen Teemu Määttä on ollut tunnetuksi pelialan yrityksen Critical Forcen talousjohtajana. Kajaanilaisyritys palkittiin Vuoden 2016 suomalaisena pelinkehittäjänä. Aiemmin vastaavan palkinnon ovat saaneet muun muassa Rovio (2010) ja Supercell (2012).

Mika Pesonen

Espoolainen Mika Pesonen työskentelee OP-ryhmän projektipäällikkönä. Hän toimii myös tietokirjailijana ja valmentaa pankkimaailmassa asiakaskokemusta, työhyvinvointia sekä esiintymistaitoa.

Antti Halonen

Kajaanilainen Antti Halonen on pelannut urallaan 302 liigaottelua ja voittanut SM-liigan mestaruuden keväällä 2010 TPS:n paidassa. Kasvattajaseurassaan Hokissa Halonen voitti Mestiksen mestaruuden 2007, jolloin hän toimi myös joukkueen kapteenina. Lisäksi hän pelannut urallaan myös Ruotsin pääsarjassa pelaavan Timrå IK:n riveissä.