Hokki jatkoi voittokulkua – Seppänen ja Harjula hurjassa vireessä

Teemu Seppänen ja Jarkko Harjula.

Siinä kaksi nimeä, jotka nousivat perjantai-iltana ihmisten huulille Kajaanin jäähallissa. Harjula takoi ottelussa tehot 2+2 ja Seppänen torjui peräti 47 kertaa, kun Hokki nappasi komean 5–1-kotivoiton Heinolan Peliitoista.

Harjula on iskenyt kolmeen otteluun tehot 5+3 ja sodankyläläinen löytyy maalinpörssin jaetulta kärkipaikalta. Myös pistepörssissä hän on toinen.

Seppänen on pelannut Hokin maalilla kaikki kolme ottelua ja hänen torjuntaprosentti on huikea 95,45 %.

– Olisi sitä voinut vähän helpommalla selvitä, tänään oli vähän enemmän hiki kuin normaalisti, Seppänen naureskelee.

– Hyvä kuitenkin, että oli hommia. Onhan me tällä kaudella pelattu paremminkin ja tehtiin tämä ottelu itselle vaikeaksi. Menetimme paljon kiekkoja ja kaksinkamppailussa Peliitat oli parempi. Liike on meidän vahvuus ja siltä osin peli jäi piippuun.

Hokki on voittanut kaikki kauden kolmea otteluaan. Seppänen näkee positiivisena asiana, että joukkue pystyy voittamaan heikompanakin iltana.

– Se on hyvän joukkueen merkki. Taistelua meillä oli ja ei kukaan tahallaan tee omaa pelaamista vaikeaksi, Seppänen sanoo.

Häkkiseltä kehuja suojatilleen

Hokin valmentaja Pasi Häkkinen on ollut alkukauden ajan tyytyväinen suojattinsa esityksiin.

– Sepi on älyttömän nopea, teknisesti taitava liikkumaan ja räjähtävä maalivahti, ex-maalivahti listaa Seppäsen vahvuuksia.

– Tämä oli häneltä tasapainoinen ja jämäkkä esitys. Kaikki kiekot olivat hyvin kontrollissa ja hän oli hyvin pelin päällä.

Hokki on päästänyt sarjassa selvästi vähiten maaleja (5 maalia).

– Vaikka laukauksia tuli tänäänkin omiin, niin aika moni tilanne tulee selkeästi. Maltoimme puolustaa hyvin pelin sisäpuolella, Häkkinen sanoo.

HUIPPUHETKET

TILASTOT