Hokki – Jokipojat avaa jääkiekkokauden Kajaanissa

Kajaanin Hokki aloittaa kauden 2013-2014 harjoituspelit keskiviikkona kotonaan, kun vieraaksi saapuu Jokipojat Joensuusta. Vaikka molemmat joukkueet ovat harjoitelleet jo tovin jäällä, niin odotetun ensimmäisen ottelun aiheuttamaa jännitystä pystyy tuskin kumpikaan joukkue välttelemään.

-Kauden ensimmäinen peli on aina kauden ensimmäinen peli. Ei siihen kannata kauheita odotusarvoja lastata, vaan se on valmentajan silmiin monesti alusta loppuun pahinta painajaista. On tässä toki ehditty kahden viikon ajan jo harjoittelemaan, mutta sehän sitten huomenna nähdään että tuleeko ne harjoitellut asiat sieltä alitajunnasta, vai eikö tule, kuvaili Hokin päävalmentaja Petri Mattila päällimmäisiä tuntemuksiaan peliä edeltävänä iltana.

Keskiviikkona kajaanilaisyleisön suurin mielenkiinto keskittyy varmasti ensiesiintymisen tekevään Anthony Guttigiin. Ranskan maajoukkueessakin esiintynyt Guttig vakuutti otteillaan päävalmentaja Petri Mattilan varsin lyhyessä ajassa ja teki loppu kauden kattavan sopimuksen linnapaitoihin. Huomenna Hokki esittelee muutaman muunkin uuden kasvon ja Mattila lupaa kaikille odotetusti näytön paikan:

-Ylivoimiin meillä on jo aika selkeät ajatukset, että ketkä siellä niitä pelaa, mutta muuten koitetaan kaikille löytää juurikin sopivat roolit. Alivoimassa sitten annetaan varmasti mahdollisuus sellaisillekin, jotka ei sitä aikaisemmin ole niin paljon pelanneet.

Hokki-Jokipojat harjoitusottelu alkaa Kajaanin jäähallissa 14.8 klo 18.30