Hokki–Kärpät-ottelun liput myyntiin torstaina – harjoitusotteluissa huomioidaan erityisjärjestelyitä

Torstaina 20. elokuuta pelattavan Hokki–Kärpät-ottelun liput tulevat myyntiin netissä torstaiaamuna kello 9.00. Ottelutapahtumaan otetaan 700 katsojaa.

Osta liput harjoituspeleihin TÄÄLTÄ! Suosimme otteluiden lipunmyynnissä nettiä. Lippuja on myynnissä rajallinen määrä, joten toimi nopeasti!

Kaudelle 2020–2021 ostetut A-katsomokortit ja klubikortit ovat voimassa. Viime vuonna käytössä olleet kortit on päivitetty etänä. Muut vapaaliput- tai kortit eivät ole käytössä Kärpät-ottelussa. Keväällä ostetut tukiliput eivät ole voimassa harjoitusotteluissa.

Istumapaikkalippu maksaa 18 euroa ja seisomapaikkalippu 12 euroa. Osuuskauppa Maakunta tarjoaa S-etukortilla 2 euron alennuksen lipuista.

Hokki–Kärpät-ottelu lähetetään alustavasti myös maksullisena nettilähetyksenä. Stream tulee myyntiin myöhemmin.

Harjoituspeleissä kolme eri katsomolohkoa

Hokki pelaa harjoituskaudella neljä kotiottelua Kajaanissa. Hokki huomioi kotiotteluissaan koronarajoitukset parhaalla mahdollisella tavalla turvatakseen katsojien ja kaikkien osallistujien turvallisuuden.

Katsomo jaetaan kolmeen eri lohkoon ja liikkuminen lohkojen välillä estetään. Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäynti sekä ottelutapahtuman ajan omat oheismyynti- ja wc-tilat.

A-, B-, seisomakatsomoon mahtuu yhteensä 500 henkilöä. Katsojilla ei ole erikseen numeroitua paikkalippuja (pl. A-katsomon kausikorttipaikat), joten katsoja itse valitsee turvallisen paikkansa katsomossa.

C-katsomo on tarkoitettu Hokin junioripelaajille ja joukkueiden toimihenkilöille. Katsomoon otetaan 130 henkilöä ja siihen ei ole tällä hetkellä myynnissä lippuja.

Aitiotiloihin ja klubitiloihin mahtuu 70 henkilöä.

Lippujen hinnat ke 19.8. Hokki–Kiekko-Pojat
– Istumapaikka 8 €
– Seisomapaikka 6 €
– Kausikortit ovat voimassa normaalisti

Lippujen hinnat to 20.8. Hokki–Kärpät
– Istumapaikka 18 €
– Istumapaikka S-etukortilla 16 €
– Seisomapaikka 12 €
– Seisomapaikka S-etukortilla 10 €
– Klubilippu 50 € (sisältää tarjoilut ennen ottelua ja erätauoilla)
– Kausikortit ovat voimassa normaalisti

Varaudu jäähallilla todistamaan S-etukorttisi.

Kotiottelut Kajaanissa:
Ke 19.8. klo 18.30 Hokki–Kiekko-Pojat
To 20.8. klo 18.30 Hokki–Kärpät
To 3.9. klo 18.30 Hokki–Sport
To 17.9. klo 18.30 Hokki–Hermes

Infopaketti katsojalle

Hokki huomioi kotiotteluissaan koronarajoitukset parhaalla mahdollisella tavalla turvatakseen katsojien ja kaikkien osallistujien turvallisuuden.

Istuma- ja seisomakatsomossa katsoja itse valitsee paikkansa. Kehotamme katsojia jo tässä vaiheessa välttämään osallistumista, jos tunnet olevasi sairas.

Huomioithan turvavälit ottelutapahtumaan saapuessa, sen aikana ja sieltä poistuttaessa. Jokaisen sisäänkäynnin yhteyteen varataan riittävä määrä käsidesiä. Jäähallissa kiinnitetään siivoukseen erityisen suurta huomiota.

Hokki seuraa tilanteen edistymistä ja viranomaisten ohjeita päivittäin. Reagoimme muutoksiin tarvittavilla toimenpiteillä.

Osallistumalla tapahtumaan asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön noudattaminen ei poista kokonaan asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19).

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteys toimisto@hokki.fi.

 

Kuva Puljujärvestä: Jussi Määttä/Kärpät