Hokki-kasvatti Antti Halosen ura päättyi loukkaantumiseen

Kajaanin Hokissa kiekko-oppinsa saanut Antti Halonen, 34, joutuu lopettamaan uransa. Viimeinen sinetti Halosen loukkaantumisille oli 3.1.2016 Pelicans-KalPa -ottelussa tullut aivotärähdys.

Halonen edusti urallaan viisi kautta kasvattajaseuraansa Hokkia kausina 2002-2007. Halosen ura linnapaidassa huipentui kauteen 2006-2007, jolloin pääsi juhlimaan Mestiksen mestaruutta joukkueen kapteenina.

Hokki-vuosien jälkeen Halosen ura jatkui TPS:ssä, jossa hän pääsi juhlimaan Liigan mestaruutta keväällä 2010. Mestaruuden jälkeen Halonen siirtyi Ruotsiin, jossa Hokki-kasvatti pelasi kolme kautta Timrå IK:n paidassa. Viimeiset neljä pelisesonkia Halonen pelasi KalPassa.

– Surullista ja harmillista, että ura päättyi loukkaantumiseen, intoa ja pelivuosia olisi vielä ollut jäljellä. Terveys menee kuitenkin pelaamisen edelle ja lääkärit totesivat, että on sula mahdottomuus jatkaa enää ammattijääkiekkoilijana. Sain pelata pitkän ja hienon uran ja olen saanut jääkiekolta paljon, Halonen toteaa KalPan tiedotteessa.

Halosen pelaajakortti

Hokki toivottaa Antille onnea ja menestystä uran jälkeiseen aikaan!