Hokki käy nuorella kokoonpanolla Huntersin kimppuun

Suomi-sarjan runkosarja loppuu Hokin osalta lauantaina kotiottelulla Huntersia vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti kuluvan kauden aikana ja voitot keskinäisistä ovat tasan 1-1.

– Tulossa on vauhdikas ottelu. Hunters pelaa tällä hetkellä kotiedusta ja heille tämän viikonlopun ottelut ovat elintärkeitä. Mekin haluamme tietenkin pelata hyvin, mutta tässä vaiheessa meille on tärkeää hoitaa loukkaantumisia kuntoon, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kommentoi.

Lauantain ottelussa Hokin nuorille pelaajille on tarjolla näyttöpaikkoja. Kokoonpanossa esiintyvät A-nuorissa suurimman osan kaudesta pelanneet Teemu Kemppainen, Miko Kilpeläinen, Mikko-Matti Paakkola ja Henri Kyllönen.

Kemppainen, Kilpeläinen ja Paakkola pelaavat samassa hyökkäysketjussa.

– Pojille tämä on hieno asia. He ovat treenanneet joukkueen mukana ja he saavat pelata nyt kovan pelin. Kokoonpanosta on poissa isoja pelaajia ja nyt vähemmän pelanneilla on saumaa nousta esiin. Esimerkiksi alivoimasta ja ylivoimasta on pelaajia pois ja nyt uusia pelaajia saa kokeilla niissä pelaamista.

Lepovuorossa ovat Anton Kokkonen, Tuomas Komulainen, Jarkko Harjula, Jarkko Heikkinen, Niko Saarenpää ja Oscar Leppänen.

Teemu Kemppainen pelaa lauantaina Hokin ykköskentässä. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokin alustava kokoonpano Hunters-otteluun:

Teemu Kemppainen – Miko Kilpeläinen – Mikko-Matti Paakkola
Arttu Leskinen – Jesse Niskanen – Jere Erkkilä
Tommi Klemetti – Rasmus Aaltonen – Heikki Klemetti
Jimi Nylund – Erno Räisänen – Markus Still

Juho-Ville Kyllönen – Risto Mattila
Eetu Martikainen – Micke Niemelä
Alejandro Ramirez – Henri Kyllönen
Iikka Törnvall (7. puolustaja)

Tomi Rautio (AM) – Lari Kukkohovi